2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم کمک بچمو برد خودم دوماه روتخت بیمارستان بودم بعدش شوهرموبرد امیدمو

باهاش حرف بزن از خودش کمک بخواه خودش کمکت میکنه خدا فقط خدای روزای خوب نیست خدای روزای سخت هم هست...ما عقلمون کوچیکه از حکمت زندگی خبر نداریم...خودتو جور دیگه اروم کن گلم 

سرچ کن ولی کلا مصرف زیاد قرص باعث مرگ میشه... از. آدما خبر دارم لیاقت هیچی رو ندارن اما باید دید د ...

تادلت بخواد سرچ کردم😔

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
باهاش حرف بزن از خودش کمک بخواه خودش کمکت میکنه خدا فقط خدای روزای خوب نیست خدای روزای سخت هم هست... ...

حکمتش چیه جوونمرگی شوهرم سوختن من عین روانی سدم فقط ب خودم میپیچم هیچکاری ازم ب نمیاد

حکمتش چیه جوونمرگی شوهرم سوختن من عین روانی سدم فقط ب خودم میپیچم هیچکاری ازم ب نمیاد

هرروز میخوام بمیرم ولی نمیکشه میخواد عداب بده منو

قرص استامینوفن که واسه یه سردرد هست مصرفش به اندازه چند ورق قرص کار رو راحت تموم میکنه معمول ...

قرص اسپرین وارفارین دارم

نکن گلم....برای سوهرت طلب استغفار کن....اون درکنارته و داره نگاهت میکنه و حتما التماست میکنه که دست ...

خیلی دلتنگشم بخدا نمیتونم تحمل کنم ۳بارخودکشی کردم هبچکدوم ثمرنداد

هرشب لباساشوبغل میکنم خونه خالی بدون اون خیلی سخته خیلی

عزززززززیزم...درکت میکنم انشالا خدا بهت صبر بده. خیلی سخته میدونم. شمام سعی کن تو خونه خودتون که پر از خاطرات نباشی. برو یه مدت خونه پدرت یا هرکدوم از فامیلا