2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابن روزای سخت رو تحمل کن بخاطر شوهرعزیزت...بهش قول بده میتونی تحمل کنی...باهاش حرف بزن...باهاش دردو ...

چ فایده جوابمونمیده هرروز بهش میگم منوببر پیش خودت یران میخونم نماز میخونم میگم مگه نمیدونستی من چقددوست داستم چرا ولم کردی چرارفتی 

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
چ فایده جوابمونمیده هرروز بهش میگم منوببر پیش خودت یران میخونم نماز میخونم میگم مگه نمیدونستی من چقد ...

عزیزم برو زیارت امام رضا اونکه امام مهربونه اونکه دلای شکسته رو میخره...برو اونجا ضجه بزن بگو دستمو بگیر...از شب اول قبر نمیترسی اگر خودتو بکشی؟

من تصمیممو گر فتم بایدخودمو بکشم اما نمیدونم باچی چطور

ولی خدا خودش مستقیم تو قران گفته خودکشی برابر عذاب ابدی و جهنمه. این راهش نیست دوست من. تو میتونی این روزارو تحمل کنی. مشکلات و روزای سخت میان که برن. هیچکدوم نمیمونن. به روزای خوب اینده فک کن...

عزیزم برو زیارت امام رضا اونکه امام مهربونه اونکه دلای شکسته رو میخره...برو اونجا ضجه بزن بگو دستمو ...

ن مگه شوهرم نرفت منم میرم زیرخاک 

ولی خدا خودش مستقیم تو قران گفته خودکشی برابر عذاب ابدی و جهنمه. این راهش نیست دوست من. تو میتونی ای ...

آینده من بدون شوهرم آینده ای ندارم

آینده من بدون شوهرم آینده ای ندارم

اخه چرا مگه شوهر شما خدا ی شما بوده که بدون اون اینده ای ندارین. اگه خداتون بوده که شما بت پرست بودین و خدا اینکارو با شما کرده که به خودتون بیاین و خدای یکتارو بپرستین...شما جونین احتمالا زیبا و اینده دار. برین درستونو ادامه بدین یا کار پیدا کنین و سعی کنین مستقل باشین. دوباره ازدواج کنین. سفر برین. بزرگ شدن بچه هاتونو ببینین. و زندگی کنین....ادای زنده هارو دراوردن عین مردنه. شما الان فقط ادای زنده هارو درمیارین. اگرم بمیرین بازم شرایط خوبی نخواهید داشت طبق قران

اخه چرا مگه شوهر شما خدا ی شما بوده که بدون اون اینده ای ندارین. اگه خداتون بوده که شما بت پرست بودی ...

چ حرفی میزنی ازدواج