handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 عنوان لیزر 988 بازدید | 21 پست خانومایی که خودتون یا اقوام تون لیزر کردن بعد باردار شدین موها برگشت نداشته؟ بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو 1398/08/19 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_ae عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1065 من انجام ندادم، اما یه خانومی گفت ۷ جلسه رفت و بعد چون باردار شد ادامه نداد و برگشتن موهاشکلا خیلیا رو دیدم که انجام دادن و برگشت خیلیا رو هم دیدم که براشون برنگشتفکر کنم بستگی به نوع دستگاه داره و اینکه مشکلات هورمونی تو بدنمون وجود نداشته باشه دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 باردار نشدم اما باید بری شارژ کلا اره اونو میدونم ولی الان دارم میرم بخاطر مشکل هورمونی میترسم باز در بیان بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
mina_ae عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1065 یادت باشه اگه خواستی انجام بدی همه ی جلساتش رو به صورت منظم بریحتما حتما یه جایی برو که معتبر باشه و زیر نظر متخصص پوست اینکارو انجام بده که یه وقت خدایی نکرده پوستت رو نسوزونن دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 من لیزر کردم اما هنوز باردار نشدم مشکل هورمونی داشتی عزیزم؟ بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
mina_ae عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1065 اره اونو میدونم ولی الان دارم میرم بخاطر مشکل هورمونی میترسم باز در بیان خب چرا نرفتی دکتر بهت دارو بده مشکل هورمونیت حل بشه؟ دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
nahali1993 عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 6833 مشکل هورمونی داشتی عزیزم؟ آره مشکل هورمونیمم برطرف شده الان
handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 من انجام ندادم، اما یه خانومی گفت ۷ جلسه رفت و بعد چون باردار شد ادامه نداد و برگشتن موهاش کلا خیلی ... اره درسته باید دورشو کامل کنی بعدم جلسات شارژ رو بری دستگاهمم عالیه ولی ترس بارداری و برگشت موها رو دارم اخه بدنم وحشتناک شده بخاطر هورمونا بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22146 اره درسته باید دورشو کامل کنی بعدم جلسات شارژ رو بری دستگاهمم عالیه ولی ترس بارداری و برگشت موها رو ... دستگاهت چیه؟ عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 یادت باشه اگه خواستی انجام بدی همه ی جلساتش رو به صورت منظم بری حتما حتما یه جایی برو که معتبر باشه ... والا من بهترین دستگاه وجای معتبر دارم میرم بازم سر یه ماه در میان برای هورمون هامم پارسال دارو مصرف کردم تنظیم شد پریودمم تنظیمه کلافه شدم بخدا بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 خب چرا نرفتی دکتر بهت دارو بده مشکل هورمونیت حل بشه؟ دارو خوردم حل شد از پارسال دیگه پریودم تنظیم شده بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 آره مشکل هورمونیمم برطرف شده الان خب عزیزم من پریودم تنظیم شد بعداینکه دارو خوردم و هورمونم درست شد ینی الان تنظیم هست هنوز؟ بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 دستگاهت چیه؟ الکس کندلا جنتل مکس بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو