2777
2789
عنوان

لیزر

988 بازدید | 21 پست

خانومایی که خودتون یا اقوام تون لیزر کردن بعد باردار شدین موها برگشت نداشته؟

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام ندادم، اما یه خانومی گفت ۷ جلسه رفت و بعد چون باردار شد ادامه نداد و برگشتن موهاش

کلا خیلیا رو دیدم که انجام دادن و برگشت خیلیا رو هم دیدم که براشون برنگشت

فکر کنم بستگی به نوع دستگاه داره و اینکه مشکلات هورمونی تو بدنمون وجود نداشته باشه

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
باردار نشدم اما باید بری شارژ کلا

اره اونو میدونم ولی الان دارم میرم بخاطر مشکل هورمونی میترسم باز در بیان

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

یادت باشه اگه خواستی انجام بدی همه ی جلساتش رو به صورت منظم بری

حتما حتما یه جایی برو که معتبر باشه و زیر نظر متخصص پوست اینکارو انجام بده که یه وقت خدایی نکرده پوستت رو نسوزونن

من لیزر کردم اما هنوز باردار نشدم

مشکل هورمونی داشتی عزیزم؟

اره اونو میدونم ولی الان دارم میرم بخاطر مشکل هورمونی میترسم باز در بیان

خب چرا نرفتی دکتر بهت دارو بده مشکل هورمونیت حل بشه؟

من انجام ندادم، اما یه خانومی گفت ۷ جلسه رفت و بعد چون باردار شد ادامه نداد و برگشتن موهاش کلا خیلی ...

اره درسته باید دورشو کامل کنی بعدم جلسات شارژ رو بری دستگاهمم عالیه ولی ترس بارداری و برگشت موها رو دارم اخه بدنم وحشتناک شده بخاطر هورمونا

اره درسته باید دورشو کامل کنی بعدم جلسات شارژ رو بری دستگاهمم عالیه ولی ترس بارداری و برگشت موها رو ...

دستگاهت چیه؟

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
یادت باشه اگه خواستی انجام بدی همه ی جلساتش رو به صورت منظم بری حتما حتما یه جایی برو که معتبر باشه ...

والا من بهترین دستگاه وجای معتبر دارم میرم بازم سر یه ماه در میان برای هورمون هامم پارسال دارو مصرف کردم تنظیم شد پریودمم تنظیمه کلافه شدم بخدا

خب چرا نرفتی دکتر بهت دارو بده مشکل هورمونیت حل بشه؟

دارو خوردم حل شد از پارسال دیگه پریودم تنظیم شده

آره مشکل هورمونیمم برطرف شده الان

خب عزیزم من پریودم تنظیم شد بعداینکه دارو خوردم و هورمونم درست شد ینی الان تنظیم هست هنوز؟