سلام من ۱۸سالمه کنکور دادم و رتبم میخورد به دانشگاه فرهنگیان ومطمئن بودم ک قبول میشم و این برا منی ک به هدف فرهنگیان کنکور داده بود خیلی خوشحال کننده بود واقعا نمیدونم چرا به پیشنهاد یکی از اشناهامون رشته مشاوره رو هم بعد فرهنگیان زدم و دقیقا همون رشته قبول شدم و بدلیل ظرفیت خیییلی کمه فرهنگیان قبول نشدم ..همه میگن رشتت خیلی عالیه اینده شغلی داره ولی هرکاری میکنم نمیتونم باخودم کنار بیام ک باید چهار سال این رشته رو بخونم همش فکر میکنم قراره عمرمو هدر بدم و از طرفی خیلی از دوستامو میبینم ک سال های پیش با رتبه های خیلی پایین تر از من قبول شدن فرهنگیان واقعا حالمو بد میکنه از طرفی امسال هم از کنکور محرومم میشه یکی بگه چیکار کنم😔
اره رشته عالیه من خودم روان شناسیم. این رشته رو اگ ادامه بدی خیلی خوب و پول سازه بنظره منک برو بازم ...
جدی میگی ؟ نه به معلم بودن زیاد علاقه ندارم ولی انقدر معلمامون تو گوشم خوندن که لیسانسه ها همه بیکارن فرهنگیان اینده شغلیش تضمینیه حس میکنم جز فرهنیگان هرچی بخونم وقت هدر کردنه ..بعد با همین رشته میگن بعد لیسانس میشه وارد اموزش پرورش شد درسته؟؟؟ راحته یا اینکه به اندازه کنکور دردسر داره
جدی میگی ؟ نه به معلم بودن زیاد علاقه ندارم ولی انقدر معلمامون تو گوشم خوندن که لیسانسه ها همه بیکار ...
منم شنیدم استخدامی اموزش و پرورش داره برا مشاوره مدرسه بشی تو مدرسمون داشتیم دختره انسانی بود خیلی زبون داشتو و اینا یه جورایی همه کاره مدرسه پیش هر وزیری هم که بگی سخنرانی داشت یه بارم دعوت شده بود تهران کنکور قبول شد رتبه ۳ رقمی نرفت فرهنگیان رفت مشاوره بچه ها میگفتن خیلی راضیه
ازمون استخدامی سخته؟😑بعد یعنی بعد لیسانس میتونم ازمون بدم یا اینکه باید فوق لیسانس داشته باشم
سخته ولی ازکنکور راحت تره.نه با لیسانسم میشه منم لیسانسم پارسال قبول شدم ولی به خاطر نمره پروژم که دیر وارد سایت شد مدرکم دیر دستم رسید اونام ردم کردن حالام به امسال امیدوارم
اتفاقا کلاس ما هم هستن کسایی ک فرهنگیان قبول شدن ولی نرفتن نمیدونم من چمه!
خودت به خودت سخت میگیری
دوست منم رشته انسانی بود با رتبه ۱۸۰۰ اولویت اولش زده بود مشاوره خودش میگفت راحت ترین کار دنیاس تو مدرسه استخدام میشی راحت راحت حقوقتم اندازه مدیر مدرسس ولی فرهنگیان آورد خیلیم ناراحت بود 😄