2777
2789
عنوان

رشته

128 بازدید | 31 پست

سلام من ۱۸سالمه کنکور دادم و رتبم میخورد به دانشگاه فرهنگیان ومطمئن بودم ک قبول میشم و این برا منی ک به هدف فرهنگیان کنکور داده بود خیلی خوشحال کننده بود واقعا نمیدونم چرا به پیشنهاد یکی از اشناهامون رشته مشاوره رو هم بعد فرهنگیان زدم و دقیقا همون رشته قبول شدم و بدلیل ظرفیت خیییلی کمه فرهنگیان قبول نشدم ..همه میگن رشتت خیلی عالیه اینده شغلی داره ولی هرکاری میکنم نمیتونم باخودم کنار بیام ک باید چهار سال این رشته رو بخونم همش فکر میکنم قراره عمرمو هدر بدم و از طرفی خیلی از دوستامو میبینم ک سال های پیش با رتبه های خیلی پایین تر از من قبول شدن فرهنگیان واقعا حالمو بد میکنه از طرفی امسال هم از کنکور محرومم میشه یکی بگه چیکار کنم😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رشته خوبیه چرا نمیخای بری؟ 

مشاوره؟؟ میگن خوبه ولی همش تو ذهنم یاد فرهنگیانمو با اون مقایسش میکنم و اینکه هر ساله با رتبه من قبول شدن و من امسال نتونستم حالمو بد میکنه

مشاوره؟؟ میگن خوبه ولی همش تو ذهنم یاد فرهنگیانمو با اون مقایسش میکنم و اینکه هر ساله با رتبه من قبو ...

رتبت چند شد؟؟

من تجربی خوندم میخام کنکور انسانی بدم برا فرهنگیان بنظرت میشه؟

تمام زندگیم خلاصه شده تو بودنت ❤
رتبت چند شد؟؟ من تجربی خوندم میخام کنکور انسانی بدم برا فرهنگیان بنظرت میشه؟

رتبه من تقریبا چهار هزار از طرفی من زیاد نخوندم قصد کنکور نداشتم یهو علاقه مند شدم و شروع کردم به خوندن و این شد ..اره چرا نشه درسای عربی ادبیات دینی رو خوب بخون 

خب یعنی چیکار کنم بنظرت اینده ۺغلی همین خوبه و ادامه بدم؟

اره رشته عالیه من خودم روان شناسیم. این رشته رو اگ ادامه بدی خیلی خوب و پول سازه بنظره منک برو بازم خودت میدونی عزیزم ببین علاقت بیشتر مهمه برات یا اینده شغلیت