2777
2789
عنوان

رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 31 پست
اره رشته عالیه من خودم روان شناسیم. این رشته رو اگ ادامه بدی خیلی خوب و پول سازه بنظره منک برو بازم ...

جدی میگی ؟ نه به معلم بودن زیاد علاقه ندارم ولی انقدر معلمامون تو گوشم خوندن که لیسانسه ها همه بیکارن فرهنگیان اینده شغلیش تضمینیه حس میکنم جز فرهنیگان هرچی بخونم وقت هدر کردنه ..بعد با همین رشته میگن بعد لیسانس میشه وارد اموزش پرورش شد درسته؟؟؟ راحته یا اینکه به اندازه کنکور دردسر داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین عزیزم دقیقا حالتو درک میکنم واسه منم همین اتفاق افتاد ولی چاره ای نبود دیگه سنمم به فرهنگیان نمیخورد.به جاش الان دارم خودمو واسه آزمون استخدامی که هفته ی بعده آماده میکنم .از رشته روانشناسی هم خیلی میگیره آزمون استخدامی سعی کن 7ترمه تموم کنی وبه امید آزمون استخدامی باش اگه درست خوبه مطمئن باش قبول میشی

جدی میگی ؟ نه به معلم بودن زیاد علاقه ندارم ولی انقدر معلمامون تو گوشم خوندن که لیسانسه ها همه بیکار ...

منم شنیدم استخدامی اموزش و پرورش داره برا مشاوره مدرسه بشی تو مدرسمون داشتیم دختره انسانی بود خیلی زبون داشتو و اینا یه جورایی همه کاره مدرسه پیش هر وزیری هم که بگی سخنرانی داشت یه بارم دعوت شده بود تهران کنکور قبول شد رتبه ۳ رقمی نرفت فرهنگیان رفت مشاوره بچه ها میگفتن خیلی راضیه

تمام زندگیم خلاصه شده تو بودنت ❤
جدی ؟ نمیدونسم ..فعلا معلوم نیست با خودم چند چندم کسیم نیست کمکم کنه

شدی مثل من یه طوری انگار هیشکی نمیتونه راهنماییت کنه منکه واقعا موندم الان سه ماه میگذره دست رو دست گذاشتم نمیدونم چیکار کنم😶

ببین عزیزم دقیقا حالتو درک میکنم واسه منم همین اتفاق افتاد ولی چاره ای نبود دیگه سنمم به فرهنگیان نم ...

ازمون استخدامی سخته؟😑بعد یعنی بعد لیسانس میتونم ازمون بدم یا اینکه باید فوق لیسانس داشته باشم

ازمون استخدامی سخته؟😑بعد یعنی بعد لیسانس میتونم ازمون بدم یا اینکه باید فوق لیسانس داشته باشم

سخته ولی ازکنکور راحت تره.نه با لیسانسم میشه منم لیسانسم پارسال قبول شدم ولی به خاطر نمره پروژم که دیر وارد سایت شد مدرکم دیر دستم رسید اونام ردم کردن حالام به امسال امیدوارم

منم شنیدم استخدامی اموزش و پرورش داره برا مشاوره مدرسه بشی تو مدرسمون داشتیم دختره انسانی بود خیلی ز ...

اتفاقا کلاس ما هم هستن کسایی ک فرهنگیان قبول شدن ولی نرفتن نمیدونم من چمه!

شدی مثل من یه طوری انگار هیشکی نمیتونه راهنماییت کنه منکه واقعا موندم الان سه ماه میگذره دست رو دست ...

اره دقیقا واقعا نمیدونم چیکار کنم یجورایی این قضیه داره کل زندگیمو مختل میکنه..

اتفاقا کلاس ما هم هستن کسایی ک فرهنگیان قبول شدن ولی نرفتن نمیدونم من چمه!

خودت به خودت سخت میگیری 

دوست منم رشته انسانی بود با رتبه ۱۸۰۰ اولویت اولش زده بود مشاوره خودش میگفت راحت ترین کار دنیاس تو مدرسه استخدام میشی راحت راحت حقوقتم اندازه مدیر مدرسس ولی فرهنگیان آورد خیلیم ناراحت بود 😄