2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست
دلخورنشوعزيزدلم بعضياكلاكارشونه به كاربر لباس عروس فروش هم گفتن دروغ ميگي مگ ادم روانيه الكي بيادبگ ...

بله😔اتفاقا لباس عروس فروش رو من خیلی دلم براش سوخت که اینجوری بهش گفتن 😔😔 واقعا درک داشتن خیلی چیز مهمیه😔 مرسی عزیزم که درکم می‌کنی😍

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
بله😔اتفاقا لباس عروس فروش رو من خیلی دلم براش سوخت که اینجوری بهش گفتن 😔😔 واقعا درک داشتن خیلی چی ...

اره والا😕انشاالله خداشفاش بده قربونت گلم🥀❤️

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا😕انشاالله خداشفاش بده قربونت گلم🥀❤️

💟💟یکی که برای من نوشته بود چون تو تاپیکات کسی نمیاد اینو زدی که پر بازدید بشه من خودم با اینجا اروم میشم حالا😔

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
💟💟یکی که برای من نوشته بود چون تو تاپیکات کسی نمیاد اینو زدی که پر بازدید بشه من خودم با اینجا ارو ...

وااااا😐ميگفتي خوب تازه عضوشدم ولشون كن حالااگ تاپيكتم پرباشه مث كاربرنازنين هيشكي بازچش ديدنتونداره 😒من خودم خيلي سعي ميكنم كسي رونرنجونم اونشب يه وحشي ولم نميكردمنم حالشوگرفتم😉

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
وااااا😐ميگفتي خوب تازه عضوشدم ولشون كن حالااگ تاپيكتم پرباشه مث كاربرنازنين هيشكي بازچش ديدنتونداره ...

😊من واقعا ناراحت شدم یکی هم گفت نویسنده خوبی میشی😒😒 کاربر ناربن 😒😒 

باورکن از وقتی این مشکل برای تلگرامم پیش اومده خیلی استرس گرفتم همش با خودم میگم نکنه کسی تلگرامم رو ...

سلام عزیز دلم😊 نه نگران نباش بهش هیچ پیامی هم نده امکان پیام دادن بهش هست؟

سلام عزیز دلم😊 نه نگران نباش بهش هیچ پیامی هم نده امکان پیام دادن بهش هست؟

نه گلم فقط اسم یک گوشی دیگه هست تو اون قسمت نشست های فعال فقط همین

💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
نه گلم فقط اسم یک گوشی دیگه هست تو اون قسمت نشست های فعال فقط همین

خب پس فردا دوباره دیلیت اکانتش کن ببین درست میشه؟

آره همین کارو میکنم ممنونم عزیزم🙏🌸💮⚘

😍😍😍🤩🤩خواهش گل قشنگم 

فدایی داری😍❤😚☺️🤗

قربون تو⁦☺️⁩⁦☺️⁩😘😘😘