شاداب۵۵ مدیر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 عنوان دورهمی | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست خانوم های نینی سایتی بیایید دور هم باشیم از هر چی دوست دارین بگین هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋 1398/08/19 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 دلخورنشوعزيزدلم بعضياكلاكارشونه به كاربر لباس عروس فروش هم گفتن دروغ ميگي مگ ادم روانيه الكي بيادبگ ... بله😔اتفاقا لباس عروس فروش رو من خیلی دلم براش سوخت که اینجوری بهش گفتن 😔😔 واقعا درک داشتن خیلی چیز مهمیه😔 مرسی عزیزم که درکم میکنی😍 هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 بله😔اتفاقا لباس عروس فروش رو من خیلی دلم براش سوخت که اینجوری بهش گفتن 😔😔 واقعا درک داشتن خیلی چی ... اره والا😕انشاالله خداشفاش بده قربونت گلم🥀❤️ 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 اره والا😕انشاالله خداشفاش بده قربونت گلم🥀❤️ 💟💟یکی که برای من نوشته بود چون تو تاپیکات کسی نمیاد اینو زدی که پر بازدید بشه من خودم با اینجا اروم میشم حالا😔 هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 💟💟یکی که برای من نوشته بود چون تو تاپیکات کسی نمیاد اینو زدی که پر بازدید بشه من خودم با اینجا ارو ... وااااا😐ميگفتي خوب تازه عضوشدم ولشون كن حالااگ تاپيكتم پرباشه مث كاربرنازنين هيشكي بازچش ديدنتونداره 😒من خودم خيلي سعي ميكنم كسي رونرنجونم اونشب يه وحشي ولم نميكردمنم حالشوگرفتم😉 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 وااااا😐ميگفتي خوب تازه عضوشدم ولشون كن حالااگ تاپيكتم پرباشه مث كاربرنازنين هيشكي بازچش ديدنتونداره ... 😊من واقعا ناراحت شدم یکی هم گفت نویسنده خوبی میشی😒😒 کاربر ناربن 😒😒 هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 @سولنان و @برکه۱ و @پريسابانووووو 😊 مرسی عزیزم تگم کردی فدات🥰😍❤💗💐🌹🌹 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 باورکن از وقتی این مشکل برای تلگرامم پیش اومده خیلی استرس گرفتم همش با خودم میگم نکنه کسی تلگرامم رو هک کرده باشه😥 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 باورکن از وقتی این مشکل برای تلگرامم پیش اومده خیلی استرس گرفتم همش با خودم میگم نکنه کسی تلگرامم رو ... سلام عزیز دلم😊 نه نگران نباش بهش هیچ پیامی هم نده امکان پیام دادن بهش هست؟ هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 مرسی عزیزم تگم کردی فدات🥰😍❤💗💐🌹🌹 😘😘 هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 سلام عزیز دلم😊 نه نگران نباش بهش هیچ پیامی هم نده امکان پیام دادن بهش هست؟ نه گلم فقط اسم یک گوشی دیگه هست تو اون قسمت نشست های فعال فقط همین 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 نه گلم فقط اسم یک گوشی دیگه هست تو اون قسمت نشست های فعال فقط همین خب پس فردا دوباره دیلیت اکانتش کن ببین درست میشه؟ هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 خب پس فردا دوباره دیلیت اکانتش کن ببین درست میشه؟ آره همین کارو میکنم ممنونم عزیزم🙏🌸💮⚘ 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 آره همین کارو میکنم ممنونم عزیزم🙏🌸💮⚘ 😍😍😍🤩🤩خواهش گل قشنگم هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
سولنان عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 4117 😍😍😍🤩🤩خواهش گل قشنگم فدایی داری😍❤😚☺️🤗 💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 فدایی داری😍❤😚☺️🤗 قربون تو☺️☺️😘😘😘 هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋