2777
2789

درمان شپش فقط و فقط و فقط نرم کننده هست سه چهار روز پشت سر هم ببرش حموم نرم کننده بزن به سرش با شونه ی مخصوص شپش سرشو شونه بکش یک تشت اب بزار جلوی دستت هر دفعه که شونه میزنی شونه رو محکم بزن تو تشت اب دوباره شونه کن فقط همین من همه ی روشارو امتحان کردم نرم کننده جواب میده به چندتا از دوستامم گفتم انجام دادن دوسه روزه تموم شدن 

موهاشو خودم کوتاه کردم شامپو هم گرفتم دیروز زدم ولی بازم داره تو اینترنت نگاه کردم میگن این شامپوها ...

ببین اپل باید زنده هاسو بکشی بعدم با هرچی درمان کنی باید با انگشتات تخمارو برداری وگرنه باز پر شپش میسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان شپش فقط و فقط و فقط نرم کننده هست سه چهار روز پشت سر هم ببرش حموم نرم کننده بزن به سرش با شونه ...

ممنونم عزیزم والا از دیروز خیلی فشار عصبی رومه ،دخترمم6سالشه طفلی خیلی گناه داره ،خدا کنه با این روش جواب بگیرم،

ممنونم عزیزم والا از دیروز خیلی فشار عصبی رومه ،دخترمم6سالشه طفلی خیلی گناه داره ،خدا کنه با این روش ...

ان شاالله حتما جواب میگیری فقط بعدش موهاشو تقویت کن با روغن بادام تلخ 

ممنونم عزیزم والا از دیروز خیلی فشار عصبی رومه ،دخترمم6سالشه طفلی خیلی گناه داره ،خدا کنه با این روش ...

دختذ منم ۶ سالشه گرفته اما من کوتاه نکردم حیفم اومد خودشم نمیزاشت فقط10. سانت زدم

[QUOTE=111804133]دختذ منم ۶ سالشه گرفته اما من کوتاه نکردم حیفم اومد خودشم نمیزاشت فقط10. سانت زدم[/ ...

اره اما باید موهاشو صاف کنی با مو صاف کن بعد دونه دونه با ناخنت یردای هیچ دارویی تخماشو نمیکشه به خدا نزدیک ۱ نیلیون فقط خرج داروها و اسپری دافع و چن مدل روغن ترکیبی و این چیزاشو دادم فرف نکرد فقط و فقط سس مایونز واسه زنده هاش و سرکه که تو شامپوش میریزی و دونه دونه برداشتن تخما با دسته فقط مواظب باش ملافه ها و لبلساشو بشور یا بنداز تو کیسه ۲ هفته بزار یه گوشه من کلی اسپری خریدم به همه جا میزدم موهای خودتونم سس بزنین و سکرکه موهایدختر من بلند و فر سیم تلفنیه اما شما کوتاه کردین راحتین فقط خسته نشو فشار روحی زیادی داره من ۲ هفته افسرده شدم و گریه میکردم