2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شونه مخصوص داره روزی سه چهاربار شونه کن و روزی یک بار با نرم کنند بشور، یک هفته تموم میشه ولی این شونه زدن رو حداقل تا دو سه هفته ادامه بده تا تخماش همشون بریزه.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

سلام برو داروخانه یک شامپو ضد شپش بگیر ببرش حمام.بعدم یک شامپو تقویتی واسش بگیر بزن

شامپو ضد شپش رو فقط یکبار اما شامپو تقویتی رو تاوقتی تموم میشه بزن

چون شامپو ضد شپش مو رو خیلی خشک میکنه.اگه تقویت نشه دوباره شپش میگیره

اول شامپو شمش بزن زنده هاش بمیرن تو خونه زندگی ت پر نشه، بعد شروع کن درمانهای دیگه مث سس و اسفند و سرکه ،و اتو برای از بین بردن تخم هاش 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

توصبه ای که بهت میکنم شامپو ضد شپش بگیر هفته یه بار موهاشو شامپو بزن بعد با شونه ریزی که توشه رو مون موهای شامپویش به مدت حداقل ۱۰دقیقه دسته دسته موهاشو شونه بزن تخماش وسط شونه گیر میکنه هی شونه رو بشور بعد که موهاشو شستی شونه رو با سرکه بشور بعد با اب هرروز حمومش بده نرم کننده بزن به موهاش وشونه بزن وهرروز اتو بکش موهاش تخما رو از بین میبره نکته خیلی مهم اینه کع شامپو رو فقط هفته ای یک بار وبه هیچ عنوان از روشای خونگی استفاده نکن با ده تا روش خونگی کارت به جایی نمیرسه چون تاثیرشو کم میکنه رو بالشتی وروتشکشو بزار بیرون ۲۴ساع لباساشم همینطور اینا رو رعایت کنی از شرش خلاص میشی 

موهاشو خودم کوتاه کردم شامپو هم گرفتم دیروز زدم ولی بازم داره تو اینترنت نگاه کردم میگن این شامپوها ضرر داره برا همین میترسم دیگه نمیخوام فعلا بزنم برمش طب سنتی تلخ صبور با روغن زیتون بهم داد براش زدم ،البته اگه خدایی نکرده خوب نشد مجبورم شامپو شیمیایی بزنم

موهاشو خودم کوتاه کردم شامپو هم گرفتم دیروز زدم ولی بازم داره تو اینترنت نگاه کردم میگن این شامپوها ...

گلم مگه قراره یه روزه خلاص شی حداقل باید دوبار از شامپو استفاده کنی یعنی دوهفته صبر داشته باشی اگه موهاش کوتاهه خیلی ونمیشه اتو کشید سشوار بزن درجه گرمش تخمارونیکشه