2777
2789
عنوان

منو جاریم

912 بازدید | 39 پست

دوستان منو جاریم هردوعقدیم عروسیامونم با فاصله دوماه قرار برگزار بشه.هردو الان داریم جهیزیه میخریم،

چون همزمان باهمیم خیلی مقایسه میشیم،من خیلی از الان نگرانم ک حرفی پیش نیاد،من حرف نخورم سر جهیزیم...من از مقایسه دیگران بدم میاد

یا بگن جهیزیه اون خوبه !!بنظرتون چجور رفتار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کاری که میکنی اطمینان داشته باش و اعتماد به نفستو.حفظ کن.بنظر من خریدن چیزایی که ادم استفاده میکنه خیلی بهتر از خریدن یه عالمه چیزای بنجل و بی استفاده اس

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

هرکی به اندازه جیب خودش قرار نیست تو چشم کسی رو دربیاری یا کسی انگشت تو چشم تو کنه که چرا اینو نخریدی

اصلا هم نپرس چی خریدی چه رنگ خریدی یا وقتی میگن فلانی فلان چیز رو خرید بگو انشالله به سلامتی ازش استفاده کنه

پروفایلم دخترمه😍

اره درکت میکنم عزیزم میدونم اذیتی، ولی سعی کن بیخیال باشی  تو جهاز میگیزی ک تو خونه خودت میزاری نه خانواده شوهرا پس بزار هرچی میخوان بگن هر کی در توان خودش میگیره

🍁🍂مَن دُخترِ روزایِپاییزم🍁🍂

اعتمادبه نفس داشته باش چیزی که خودت دوس داری بخواه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
اول خودت قبول کن زندگیت مستقله سلیقه ات خاص خودته بودجه خودتو داری تا بتونی جواب فضولی بقیه رو هم ب ...

من قبول دارم هرچیو ک خوشم بیاد حال کنم میگیرم

از لحاظ بودجه خداروشکر کمبود ندارم

فقط نگرانم مبادا حرفی پیش بیا‌د

منم با جاریم عروسیم سه ماه فرقش بود خواه یا نخواه مقایسه خواهد شد ولی تو برات مهم نباشه بی خیال باش تو بعضی چیزا قطعا تو بهتر خواهی بود تو بعضی چیزا موارد از عروسی جهاز ارایش ال بل اون 

پس به فکر این چیزا نباش خوش باش

ترخدا از اول زندگیتون رو با این چیزا بنا نکنید شما دارید برای خونه عشقتون وسیله تهیه میکنید چکار دارید جاریتون چی میگیره یا استرس بگیری نکنه مال اون بهتر،باشه حاشیه وارد زندگیتون نکن شوهر تون از،همه براتون باید مهمتر باشه باورکن این فکرها خیلی بچه گانه اس انرژی و روزهای خوبتو حرومـنکن

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد