2777
2789
عنوان

منو جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 39 پست

تو در حد خودت سعی کن سلیقه بخرج بدی و خونتو قشنگ بچینی.باقیش اصلا برات مهم نباشه.مهم اینه خودتون دوس داشته باشین وسایلتونو.اصلا هم بابت رقابت با کسی چیزی که لازم نداری رو نخر.کسی ام بخواد مقایسه کنه تو بهترم باشی میکنه.والا من کیفیت رو لحاظ کردم جاریم کمیت رو.یه چیزایی اون داره که من ندارم و حسابی پزشون رو میده اما من کیفیت همه چیم از برا اون بالاتره و هر چی خریدم قیمتش دو برابر برا اونه.مهم اینه خودت چی میخوای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبول دارم هرچیو ک خوشم بیاد حال کنم میگیرم از لحاظ بودجه خداروشکر کمبود ندارم فقط نگرانم مبادا ...

درکت میکنم من و جاریم هم چشن عقدمون بافاصب

لهی ۴ روز ازهم بود اون از تو نانزدی هی میگفت وااای من واسه عقدم فلان کارو کردم من چنان کردم و همش میگفت خالم میخاد سرعقد بهم طلا بده داییم زنگ زده گفته میخام سرعقد بهش سرویس طلا هدیه بدم برادر شوهرم و مادرشوهرمم هی ذوق مرگ شده بودن وااای کلی طلا قراره گیرش بیاد منم از ترس مقایسه شدن هی خود خوری میکردم تا عقد اون تموم شدو نوبت رسید ب من بعداز اون فهمیدم چقد الکی گفته بود اون موقع حتی ب ارایشگر نگفته  بود عقدمه ک کمتر پول بده سفره عقد نداشت لباسش ی لباس خییلی ساده بود و سرعقد حانوادش حتی هزارتومنم بهش ندادن چ برسه ب طلا دادن 

ولی خانواده ی من همه پول دادن ک ب نسبت ۴ سال پیش پول خوبی دادن بهم و ادنجا بود ک خیییلی حال کردم فقط واسه اینکه مادرشوهرم و برادرشوهرم ضایع شدن😁😂😂😂خیلی بدجنسم ن؟؟ولی خیلی حرصم میدادناااا

خدا هدایت کنه این مادر رو  واقعا بعضیا دوست دارن برای خودشون نفرین بخرن

شوهرم از وقتی شنیده اینقد ناراحته میگه من جای داداش دختره بودم می دونستم اون خانواده رو چکارشون کنم

چقدر جیگرم حال اومد 😁😁😁😁

خخخخ اره اون لحظه خیلی کیف کردم من من بعدش دیگه عروسی نگرفتم و ماه عسل رفتم هرسری منو میدید میگفت وااای مگه میشه عروسی نگرفت ادم ارزو داره هی تیکه میپروند من عروسی کرم حامله هم شدم بچم ۶ماهه بود ک اون طلاق گرفت از طلاقش ناراحتم هنوزم ک هنوزه بااینکه۱۰ماه گذشته ولی خیلی دلمو میشکوندو پز میداد

عزیزم ب فکر این نباش ک بگی بقیه راجب جهازم چی میگن به فکر جیب پدر مادرت باش و بهشون فشار نیار ...من ...

وای وای وای

من چقدر انضات دوس دارم 😍😍😍چند وقت پیش دیدم گفتم کاشکی دوباره ببینم

ببینم میتونم کپی کنم ذخیره اش کنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
درکت میکنم من و جاریم هم چشن عقدمون بافاصب لهی ۴ روز ازهم بود اون از تو نانزدی هی میگفت وااای من وا ...

خوبه پس😂😂من باهاش مشکلی ندارمو ولی همه میگن چشم هم چشمی تو داره بهترین چیزا رو میخره

منم گفتم من مشکلی ندارم بخره ب من چه