ن مطمئن باش درسته من دخترمو از بی بی فهمیدم اصلا ازمایش خون ندادم
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید .دعا کنید خیرمون در این باشه دوساله تو کشمکش طلاقیم اما نمیشد حالا خدا بهم هدیه داده نمیدونید چه حسی دارم فقط دارم اشک میریزم
جدی میگم ب حرفم بکن بهش بزنگ الان بگو بی بی زدم مثبت شده یعنی باردارم حالا استرس گرفتم میای بعدازظهر باهم بریم ازمایش خون بدیم با خودش برو یکمم ناز کن برو زنگ بزن
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه خونه خودمم .دوست شدیم یه شب فقط یه شب اینجور شد .نمیدونم اون شب خیلی خاص بود اصلا
معجزه خدا ب این میگن.منم خودم و شوهرم تو قهر بودیم من مشکلات نازایی داشتم شوهرم ضعیف بود البته دارو استفاده میکردم ک فهمیدم باردارم.حدا خودش ی وقتای این فرشته ها رو میده ک ناجی زندگیمون بشن
بنظر من بهش نگو . پاشو برو یه جا آزمایش بتا تیتر بده بتای خالی هم نده. حتما بتا تیتر باشه. یکی دوساعته جواب میدن. بعضی آزمایشگاه ها جواب رو تو واتساپ و ایمیل هم میفرستن.
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!