2777
2789
الان فهری یا خونه خودتی؟

نه خونه خودمم .دوست شدیم یه شب فقط یه شب اینجور شد .نمیدونم اون شب خیلی خاص بود اصلا 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول آزمایش بدم.شوهرم دیوانه وار بچه دوست داره حالا اگه نباشه ناراحت میشه

ن مطمئن باش درسته من دخترمو از بی بی فهمیدم اصلا ازمایش خون ندادم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
انشالله که همینطوره خداراشکر خدافرشته شوفرستاده ناجی زندگیتون بشه 

امیدوارم.ممنونم از قوت قلبی که بهم میدین

ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید .دعا کنید خیرمون در این باشه دوساله تو کشمکش طلاقیم اما نمیشد حالا خدا بهم هدیه داده نمیدونید چه حسی دارم فقط دارم اشک میریزم 

۴روز اصلا فکرشو نمیکردم هیچ علامتی ندارم

جدی میگم ب حرفم بکن بهش بزنگ الان بگو بی بی زدم مثبت شده یعنی باردارم حالا استرس گرفتم میای بعدازظهر باهم بریم ازمایش خون بدیم با خودش برو یکمم ناز کن برو زنگ بزن

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه خونه خودمم .دوست شدیم یه شب فقط یه شب اینجور شد .نمیدونم اون شب خیلی خاص بود اصلا 

معجزه خدا ب این میگن.منم خودم و شوهرم تو قهر بودیم من مشکلات نازایی داشتم شوهرم ضعیف بود البته دارو استفاده میکردم ک فهمیدم باردارم.حدا خودش ی وقتای این فرشته ها رو میده ک ناجی زندگیمون بشن

بنظر من بهش نگو . پاشو برو یه جا آزمایش بتا تیتر بده بتای خالی هم نده. حتما بتا تیتر باشه. یکی دوساعته جواب میدن. بعضی آزمایشگاه ها جواب رو تو واتساپ و ایمیل هم میفرستن.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
معجزه خدا ب این میگن.منم خودم و شوهرم تو قهر بودیم من مشکلات نازایی داشتم شوهرم ضعیف بود البته دارو ...

دقیقا من تنبلی تخمدان داشتم هزار جور قرص خوردم اون موقع که بچه خواستیم نشد 

سورپرایزش کن.ازمایش بده بزار تو پاکت..درد دل داری هم بنویس از زبون نی نی هم بنویس.بزار براش ببینه😍

سورپرایزش کن.ازمایش بده بزار تو پاکت..درد دل داری هم بنویس از زبون نی نی هم بنویس.بزار براش ببینه😍

آره خودمم تو فکرشم بخاطر بچمون باید درست رفتار کنیم 

خبرشو بده واکنش شوهرت رو