2777
2789
عنوان

قیمت کیک تولد

873 بازدید | 26 پست

خانومایی که جدیدا کیک خریدن میدونین قیمت هرکیلو کیک تولد خامه ای چنده ؟ من ۴۰ تا مهمون دارم چندکیلو کافیه؟

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

باید ۸کیلو بگیری ولی اگه پذیرایی دیگه هم داری ۴کیلو بگیر 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر ادم بزرگ رو 100 گرم حساب میکنن اگر مهمونات بچه ان 70 گرم 

باید 4 کیلو کیک بخری 

الان کیک معمولی کیلو 28 تومنه تو مشهد شهرای دیگه رو نمیدونم

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

منم آخر هفته تولد دخترمه من از کیک اسب تک شاخ خوشم اومده دخترم کیتی دوست داره احتمالا بزاریم خودش انتخاب کنه

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

با فوندانت قیمتش بالاتره. باید باوزن بیشتر بخری چون تمام فوندانتو باید بریزی دور

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

پنج شنبه ی گذشته تولد خواهرزادم بود ۴ کیلو کیک خامه ای که روش بعضی جاهاش فوندانت کار شده بود ۱۶۰ تومن شده بود

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

نه همه زوجن‌ پس همون ۴ کیلو بسه

چه خوب ما بیشتر از آدم بزرگا بچه داریم تو خانوادمون همه تو یه سن و سال بودیم با هم ازدواج کردیم با همم بچه دار شدیم دور هم جمع شدنی انگار رفتیم مهدکودک😂

منم آخر هفته تولد دخترمه من از کیک اسب تک شاخ خوشم اومده دخترم کیتی دوست داره احتمالا بزاریم خودش ان ...

اسب تک‌شاخ قشنگ ترررره ولی چون دخیت اون یکیو دوست داره اونو بگیر مثلا ما برای خواهر زادم یه کفش شیک انتخاب کردیم چون بچش یه کفش خیلی زشته قرمزو گفت الا بالله همونو میخوام با اینک واقعا زشته ولی خودش لذت میبره از پوشیدنش حالا کیتی هم خدایی خوشکله

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن