2777
2789
عنوان

قیمت کیک تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 26 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

٣٥ خامه اي ٤٥ فوندانت تهران شهرري قيمت اينه ٦ كيلو

بازممممم خوبه من رو ۵۰ حساب کرده بودم برای ۴۰ نفر ۵ کیلو بسه گمون کنم چون میخوام عکسشو بزارن رو کیک فوندانت نمیخواد

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
نزدیک‌۲ میلیون فینگرفود میخام بخرم 

اووووح این همه هزینه خب همون ۴کیلو بگیر حالا ۵کیلو بگیر که کم نیاد 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
بالا لیستشو گذاشنم

خب واقعا زیاده خوشتان باشه گلم

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
خب واقعا زیاده خوشتان باشه گلم

ممنون گلم دیگه گفتم یه تولد حسابی واسه همسرم‌بگیرم بخاطر‌این تولد یه قرعه کشی خونگی ۳ میلیونی نوشنم از شانسم دراومد گفتم‌بزارمش برای این کار البته همین امسال میترکونمااا سالای بعد با یه تی تاپ سرو تهشو هم میارم والااااا😂😂😂

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
ممنون گلم دیگه گفتم یه تولد حسابی واسه همسرم‌بگیرم بخاطر‌این تولد یه قرعه کشی خونگی ۳ میلیونی نوشنم ...

کادوش چیه

بستگی داره ب شیرینی فروشی از 38 داره ب بالا من یه جا پرسیدم گفتن خامه ایی از 48ب بالاس فوندانت 58 با ...

اگه تهرانی خواهر شوهر خواهرم کیک درست میکنه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖