اووووح این همه هزینه خب همون ۴کیلو بگیر حالا ۵کیلو بگیر که کم نیاد
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
ممنون گلم دیگه گفتم یه تولد حسابی واسه همسرمبگیرم بخاطراین تولد یه قرعه کشی خونگی ۳ میلیونی نوشنم از شانسم دراومد گفتمبزارمش برای این کار البته همین امسال میترکونمااا سالای بعد با یه تی تاپ سرو تهشو هم میارم والااااا😂😂😂
ممنون گلم دیگه گفتم یه تولد حسابی واسه همسرمبگیرم بخاطراین تولد یه قرعه کشی خونگی ۳ میلیونی نوشنم ...
کادوش چیه