2777
2789
عنوان

علائم بارداری قبل از پریودی

853 بازدید | 59 پست

سلام دوستای گلم من ۲۳آبان باید پری بشم ولس حالا سوزش معده و حالت تهوع دارم....بنظرتون باردارم؟؟آخه بی بی چک زدم یه خط پررنگ بود یه خط سفید...میشه کمکم کنیو

عکس بزار عزیزم ازش

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلوم نیس بذار موعودت بگذره

علائم پریودی و بارداری عین همه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بنظرم صبر کن از موعدت بگذره 

من باید ۱۶پریودم میشدم الان ۲۰وپریود نشدم هیچ علائم ندارم 

دومین روز بعد ازعقب افتادن بی بی زدم منفی شد بعد از چند ساعت که رفتم دیدم هاله داره ولی بنظرم منفیه .

دیگه نمیدونم چکارکنم موندم میترسم هم دوباره بی بی چک بزارم ومنفی بشه. نظرتون چیه چکار کنم؟

منم ۹روزی از موعدم میگذره چندروز پیش تست زدم منفی شد بنظرتون فردا بزنم یا چندروز دیگه بزنم؟؟؟

الآن بزن

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
بنظرم صبر کن از موعدت بگذره  من باید ۱۶پریودم میشدم الان ۲۰وپریود نشدم هیچ علائم ندارم  ...

امروز 19 ام هست

فردا صبح بیبی چک بزن

چرا خودتون رو سر در گم می کنید؟ یا بیبی چک بزنید تکلیفتون مشخص بشه

امروز 19 ام هست فردا صبح بیبی چک بزن چرا خودتون رو سر در گم می کنید؟ یا بیبی چک بزنید تکلیفتون مشخ ...

این ماه قرص متفورمین خوردم میشه بخاطر اونه که عقب انداحتم؟؟؟

♥️🧸Sana aşık Allåh

به نظر من که فکر و خیال پدر آدم رو در میاره.بخاطر همین به نظر من فردای موعد بیبی چک بزاریم تکلیفمون مشخص میشه 

2790
2778
2791
2779
2792