2777
2789

نباید سرخود دارو هاتو قطع کنی حالت بد میشه،باید زیر نظر دکتر و کم کم قطع کنی وقتی هم قطع کردی تا یه مدت این حال بد طبیعیه چون بدنت عادت کرده،باید تلاش کنی تا به روال عادی برگردی و حتما ورزش کنی چون هورمون سروتونین توی هیچ غذایی نیست و فقط با ورزش توی بدن تولید میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اره امزوزپیش روانپزشکم بودم چرانمیری دکترچه علائمی داری

والا خوابم بهم ریخته همش از عود بیماری افسردگی م میترسم بی قرارم بدنم گر میگیره بی حال شدید کسل 

والا خوابم بهم ریخته همش از عود بیماری افسردگی م میترسم بی قرارم بدنم گر میگیره بی حال شدید کسل  ...

حتمابروپیش دکترت من امروزرفتم قرصم میخورم الان بهترم

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
نباید سرخود دارو هاتو قطع کنی حالت بد میشه،باید زیر نظر دکتر و کم کم قطع کنی وقتی هم قطع کردی تا یه ...

قطع نکردم با این حال با مصرف دارو همین طور شدم دوباره

قطع نکردم با این حال با مصرف دارو همین طور شدم دوباره

منم یه ماه خیلی خوب بودم ماه دوم بدترشدم امروزبه دکترمگفتم گفت۲۰جلسه بایدبری پبش روانشناس بایدروانکاوی بشی قرص به تنهایی جوابگونیست

اخه دلم میسوزه که بی دلیل این طور میشم سرترالین و دوکسپین میخورم

قرصای من فرق میکنه ایناس سیتالوپرام نورتریپتیلین تری فلوئوپرازین

من بعد قطع داروهام خیلی بدتر از قبل برگشت،ولی کتابای خود درمانی البرت الیس رو ک خوندم و تمرینهاشو انجام دادم خیلی سرحال شدم،البته قانون راز هم خیلی موثر بود

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
من بعد قطع داروهام خیلی بدتر از قبل برگشت،ولی کتابای خود درمانی البرت الیس رو ک خوندم و تمرینهاشو ان ...

بعدقطع قرص سرگیجه نداشتی الان خوبی

زندگیای مسخره تکراری با یه عالمه حسرت بدون هیچ تفریح و دلخوشی اخرش چی میخواد بشه .

از پنجشنبه از خونه پامو بیرون نزاشتم دلم نمیخواد با هیشکی حرف بزنم 

چند سال اقدام به بارداری کردم کلی عمل جور واجور و باز نمیشه هر چی پول داریم خرج درمان میشه دلم یه شمال میخواد .

این ماه سه روز عقب انداختم از ذوق داشتم میمردم که جمعه پریود شدم 

خسته شدم کاش میشد نبودم 

عزیزم دقیق میگی علائمت چیاس؟؟اخه منم چندوقته حس میکنم افسردگی دارم ولی نمیدونم هدسم درسته یا نه😓😓

بگومن متخصصم

بعدقطع قرص سرگیجه نداشتی الان خوبی

چرا ،دوز ۴۰ مصرف میکردم ،بعد ترک تدریجی مثه معتادای هرویین شده بودم بدن درد و سرماخوردگی ولی اینا بعد سه هفته برطرف میشه

بدیش این بود ک ذهنم قفل کرده بود عملا نمیتونستم خوشحال باشم یا ریلکس😑

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣