2777
2789
عنوان

عود افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 29 پست
عزیزم دقیق میگی علائمت چیاس؟؟اخه منم چندوقته حس میکنم افسردگی دارم ولی نمیدونم هدسم درسته یا نه😓😓

عزیزم‌ وقتی از خواب بلند میشم شدیدا کسل و بی حوصله ام اصلا نمیخوام با کسی حرف بزنم‌ سخت خوابم میبره بیخودی احساس غم دارم تپش قلب دارم دست و پام گز گز میکنه سردم‌ میشه گرمم میشه خلاصه خدا میدونه چه حالی دارم 

چرا ،دوز ۴۰ مصرف میکردم ،بعد ترک تدریجی مثه معتادای هرویین شده بودم بدن درد و سرماخوردگی ولی اینا بع ...

اخ من۶ روزمصرف نکردن تادمه مرگ رفتم

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگومن متخصصم

اصلا دلو دماغ کاریو ندارم دوس دارم همش تو خونم باشم و تنها تو هیچ بحثی زیاد شرکت نمیکنم و حرف نمی زنم حالا اینو از اولم بودم الان بدتر شدم،اصلااا  حوصله بحثو ندارم شوهرم یچی بهم میگه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم و حرفای دلمو بزنم میگم ولش کن بزار هرچی میخاد بگه دوس ندارم حرف بزنم.دلم نمیخواد جایی برم یا یکی بیاد از بس نمیدونم چی بگم کلافه میشم و دلم میخاد زود برا چون حس میکنم حرف نمی زنم اذیته..فعلا همینه یادم اومد و بهت گفتم 😓

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
عزیزم‌ وقتی از خواب بلند میشم شدیدا کسل و بی حوصله ام اصلا نمیخوام با کسی حرف بزنم‌ سخت خوابم میبره ...

ای وای منم مثل خودتم دقیقا...باورت میشه یبار ۲۴ساعت من اصلا خواب به چشمم نیومد الانم که شبا زودتر از۴نمیخوابم خیلی بده خیلی

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
من بعد قطع داروهام خیلی بدتر از قبل برگشت،ولی کتابای خود درمانی البرت الیس رو ک خوندم و تمرینهاشو ان ...

یعنی بدون دارو هم میشه درمانش کرد؟

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
اخ من۶ روزمصرف نکردن تادمه مرگ رفتم

اوففف نکنه یدفه قطع کردی؟؟؟

باید واسه ترک بری پیش دکتر میگه چجوری اگه لازم باشه داروی کمکی هم بهت میده

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
یعنی بدون دارو هم میشه درمانش کرد؟

دارو باید باشه ک ذهنت اماده بشه و بعد رواندرمانی شروع کنی و قرصا رو ترک کنی 

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
اصلا دلو دماغ کاریو ندارم دوس دارم همش تو خونم باشم و تنها تو هیچ بحثی زیاد شرکت نمیکنم و حرف نمی زن ...

عزیزم علائمشوداری بروروانشناس

اوففف نکنه یدفه قطع کردی؟؟؟ باید واسه ترک بری پیش دکتر میگه چجوری اگه لازم باشه داروی کمکی هم بهت م ...

اره

قرص سیتالوپرام از کی اثر میزاره من یک هفته هست میخورم اثری نداشته

سه هفته بعددکترواست نوشته