سلام بچه ها من زیاد اومدم و نظر خاستم ولی اسمی پیدا نکردم میشه کمک کنید......بین ماهک و همتا موندم ولی بازم صددرصد نیست پیشنهاد بدید لطفا
هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی
مهم نیست هر اسمی بخوای بذاری مردم یه چیزی واسه گفتن دارن یا میگن معنیش خوب نیست یا مسخره میکنن و .....،ما که تصمیمونو گرفتیم خیلی هم دوست داریم اسمشو،الانم تو خونه همتا صداش میکنیم😍
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️
مهم نیست هر اسمی بخوای بذاری مردم یه چیزی واسه گفتن دارن یا میگن معنیش خوب نیست یا مسخره میکنن و ... ...
عزیزم ...درست میگی
هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️