2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روز تخمک گذاریت با کیت انجام دادی؟اگه کیت زدی منو راهنمایی کن

یه برنامه هست به نام مادرشو اونو دانلود کن همه چی بهت میگه از تخمک گذاذی تا تک تک علائمت

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

از علائمت بگو اجی

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
یه برنامه هست به نام مادرشو اونو دانلود کن همه چی بهت میگه از تخمک گذاذی تا تک تک علائمت

اخه مال من نامنظم بوده.ماه پیش با دوفاستون دوروز جلو افتاد .ماه قبلش بزور امپول پری شدم..بخاطر همین نمیدونم روز دقیقش کی هس.من دیشب کیت گذاشتم 12سیکل 2خط تقریبا پررنگ شد.دیشب اقدام کردیم بنطرتون امروز فردا هم باید اقدام کنیم؟

منم ازم گذشته درد پریودی هم هی میگیره ول میکنه دلم نمیخواد بی بی بذارم

منم همین طوریم اصلا طاقت ندارم بی بی چک منفی ببینم😕

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓