2777
2789
به به مسی جون قبلاااا خیلی میدیدمت دیروز تو یه تاپیک دیدم گفتم وای چه کاربری 😍😍آره به دخترم گفته ب ...

سلام مجدد ، مرسی از لطفت 

به راننده بگو من شما رو از آیفون میبینم تا بچه برسه پایین طول میکشه صبر کنید اگه ادا درورد سرویسش رو عوض کن آدم دیگه سر راننده سرویس هم بخواد استرس بگیره ارزش نداره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
سرویس مدرسه هستش . همون اینجا پرسیدم که اگر حق با منه زنگ بزنم مدرسه الکی نزنم ضایع شم 

حق باشماست داری هزینشوپرداخت میکنی ماشینش چیه؟

برو حضوری صحبت کن

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به ما گفتن ۵ دقیقه اگرم بخواد میتونه ثانیه اول زنگ بزنه به ما گفتن اگه رفت با ازانس بفرستید مدرسه فا ...

اینجوری هم خوش بحال خانواده ها میشه مدرسه چه گناهی کرده هی پول آژانس بده 🤣 شاید واسه اینه که بچه آماده باشه سرویس نره دنبالش 

دخترم همه زندگیمه
اصلا آدم دقیقی نیست که قبلا هفت و بیست دقیقه میومد الان کرده ۷ و ربع قاطی کردم 

خوب پیش میاد.منم سرویس پسرم ۷ و بیس میاد گاهی شده ۷ و ربع یا ۷ و ۲۵ هم میاد یا حتی ۷و نیم.باید کمترین زمانو بگیری و آمادش کنی ولی نفرسش بره پایین.چون ممکنه بچه قبلیا معطل کنن تا میان سوار بشن.بگو سر کوچه رسیدی تک بزن پسرت کفش بپوشه بره پایین

سرویس دختر من که اگه دیر بره زنگ در رو میزنم وایمیسته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اینجوری هم خوش بحال خانواده ها میشه مدرسه چه گناهی کرده هی پول آژانس بده 🤣 شاید واسه اینه که بچه آم ...

مدرسه نمیده خود راننده باید پرداخت کنه اینجوری راننده موظفه زنگ بزنه و منتطر بمونه

خوب پیش میاد.منم سرویس پسرم ۷ و بیس میاد گاهی شده ۷ و ربع یا ۷ و ۲۵ هم میاد یا حتی ۷و نیم.باید کمتری ...

دیرتر بیان خب بچه آماده هست نهایت من زنگ میزنم ببینم کجاست ولی وفتی زودتر میاد و اصلا توقف نمیکنه دیگه چیکارشکنم . رسید دم در وایستاد تا این بره پایین رفت باور کن دو دقیقه نشد 

دخترم همه زندگیمه

سلام به نظرم با اتفاقایی که افتاده مثلا خواب موندید و گوشی خاموش و اینا  اون حس کرده شما در این زمینه نظمی ندارید پس یه جورایی به خاطر علاف شدنش اونم خودشو زده به بی مسئولیتی ‌. من فکر میکنم باهاش تماس بگیرید دقیق توضیح بدید که قراره بچه چه جوری  اماده باشه تا بدونه . و ازش ساعت دقیق نخواید یه بازه زمانی بپرسید . اخه اومدن اینا به اومدن بچه های قبلی و دیر نکردنشون بستگی داره . ما خونمون اول یه راهرو هست بعد حیاط بعد در کوچه . دختر من به سرما الرژی داره الان دو ساله توی راهرو میشینیم بعد به سرویس گفتم اصلا نه زنگ بزن نه بوق . نشونه اماده بودنمون هم اینه که در کوچه باز باشه راحت میاد جلوی در وامیسته تا دخترم بره . اگر نخوام بره حتما هر وقتی بود اطلاع میدم سریع . گاهی بچه یهو مریض میشه مثلا . یکی دو بار که خوابم برد هم زنگ زدم عذر خواهی کردم . میخوام بگم وقتی اهمیت قائل باشیم براشون خوب جواب میده  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام به نظرم با اتفاقایی که افتاده مثلا خواب موندید و گوشی خاموش و اینا  اون حس کرده شما در این ...

نمیدونم 

منم نخوام بفرستم شب قبلش بهش پیام میدم میگم نمیاد 

دخترم همه زندگیمه
نمیدونم  منم نخوام بفرستم شب قبلش بهش پیام میدم میگم نمیاد

من فکر میکنم یه تماس تلفنی کار رو درست میکنه . الان از دایره هماهنگی خارج شدید .  دوباره همه چیزو با راننده چک کنید تا مشکل حل بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚