2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ۷ و بیست دقیقه میومد دنبال دخترم دیروز که کلا خواب موندم نفهمیدم کی اومده خودمون بردیم برگشتنی به دخترم گفته ۷ و ربع دم در باش من آمادش کردم وایستادم جلو آیفن گفتم سرده نرو اومد میری تا اوند گفتم برو من طبقه اول هستم تا دم در هم کلا ده قدم آدم بزرگه تا این بره دم در گازشو گرفت رفت 

دخترم همه زندگیمه

جالب اینجاست قبلا زنگ‌میزد گوشیم منم همیشه خاموش  دیروز خیلی محترمانه گفتم اگر برات زحمتی نیست و امکان داره آیفن رو بزن گوشیمو صبح یه وقت یادم میره روشن کنم امروز حتی زنگ به گوشیم نزد رفت . 

دخترم همه زندگیمه

همیشه ضد مردا هستم ولی پارسال سرویس دخترم مرد بود معلم بازنشسته بود طبقه سوم بودم از ایفن نگاه میکردم میدیدم میاد دخترمو میفرستادم این تا بره پایین پیاده میشد میومد از دم در میبردش انقدرم بهش گفته بودم تو رو خدا نیا دم در من میبینم از آیفن میفرستم ولی با این وجود میومد 

دخترم همه زندگیمه

خوب عزیز من وقتی بچه دم در نیست تلفن هم خاموشه معلومه که میره نمیتونید انتظار داشته باشید پیاده شه زنگ در خونه اتون هم بزنه اصلا اجازه ندارن در حالی که بچه های دیگه تو ماشین هستن ، ماشین رو ترک کنن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
این ۷ و بیست دقیقه میومد دنبال دخترم دیروز که کلا خواب موندم نفهمیدم کی اومده خودمون بردیم برگشتنی ب ...

بهش بگید ۵ دقیقه قبل رسیدنش تک بزنه رو گوشیتون.من پسرم آماده میشه میشینه جلو آیفون تصویرو نگاه میکنه تا اومد میره.ما هم طبقه اولیم ولی تا حالا نرفته.به بار پسرم دیر کرد تا اومد بره زنگ زد گفت نمیاد گفتم چرا زود رفت.به من میگه بچه رو نفرس بیرون تا نیومدم کوچمون خلوته.

خوب عزیز من وقتی بچه دم در نیست تلفن هم خاموشه معلومه که میره نمیتونید انتظار داشته باشید پیاده شه ز ...

به به مسی جون قبلاااا خیلی میدیدمت دیروز تو یه تاپیک دیدم گفتم وای چه کاربری 😍😍آره به دخترم گفته بود آیفن رو نمیزنم ولی خیلی زود رفت میگم تا بره دم در رفت 

دخترم همه زندگیمه
بهش بگید ۵ دقیقه قبل رسیدنش تک بزنه رو گوشیتون.من پسرم آماده میشه میشینه جلو آیفون تصویرو نگاه میکنه ...

اصلا آدم دقیقی نیست که قبلا هفت و بیست دقیقه میومد الان کرده ۷ و ربع قاطی کردم 

دخترم همه زندگیمه
جالب اینجاست قبلا زنگ‌میزد گوشیم منم همیشه خاموش  دیروز خیلی محترمانه گفتم اگر برات زحمتی نیست ...

عوضش کن

حق ندارن این کارو کنن

از کجا گرفتی؟

باید صبر کنه تا بچه بره پایین تلفن یا ایفون و بزنه

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
عوضش کن حق ندارن این کارو کنن از کجا گرفتی؟ باید صبر کنه تا بچه بره پایین تلفن یا ایفون و بزنه

سرویس مدرسه هستش . همون اینجا پرسیدم که اگر حق با منه زنگ بزنم مدرسه الکی نزنم ضایع شم 

دخترم همه زندگیمه