چطور یه کاربر رو تگ میکنن اصلا سر درنميارم یعنی چي
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
خواهر کرونا هستم الخخخ یه مامان خانوم و یه متقاضی ازمون وکالت 😍 napeloniسابق و خالدار ۹۸ سابق و شوکول ۸ سابق میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم و قبولی ازمون وکالتم یه صلوات بفرستید 😍 بعضی کاربریامو فراموش کردم بعضیا رو هم گفتم بترکونن بلکه برم به کار و زندگی برسم ولی خو معتاد شدم استخونام درد میکرد مجبور شدم بازم بیام 🤣راستی از درگاه خدا ناامید نشید من بعد ۵ سال انتظار مادر شدم با دومین ای وی اف ، تو رو خدا فارسی را پاس بدارید انقدر غلط املایی نداشته باشید
خواهر کرونا هستم الخخخ یه مامان خانوم و یه متقاضی ازمون وکالت 😍 napeloniسابق و خالدار ۹۸ سابق و شوکول ۸ سابق میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم و قبولی ازمون وکالتم یه صلوات بفرستید 😍 بعضی کاربریامو فراموش کردم بعضیا رو هم گفتم بترکونن بلکه برم به کار و زندگی برسم ولی خو معتاد شدم استخونام درد میکرد مجبور شدم بازم بیام 🤣راستی از درگاه خدا ناامید نشید من بعد ۵ سال انتظار مادر شدم با دومین ای وی اف ، تو رو خدا فارسی را پاس بدارید انقدر غلط املایی نداشته باشید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
برای زندگی من😔 و زندگی خودت و آخرتت لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم 😌😜😛، مرسی ... بعد برو پایین ... 😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂 اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘 در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇