2777
2789
عنوان

تگ کردن

3234 بازدید | 51 پست

چطور یه کاربر رو تگ میکنن اصلا سر درنميارم یعنی چي

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه @بزار اولش

میشه برام توضیح بدید اصلا. تگ کردن یعنی چی برا چی کاربری رو تگ ميکنن 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

اول یه @ میذاری

بعدش نام کاربریش رو مینویسی و اینجوری میشه

بعد میزنی رو نام کاربریش و ابی میشه

حواست باشه برای اعداد کیبوردتو انگلیسی کنی

@14520  

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
میشه برام توضیح بدید اصلا. تگ کردن یعنی چی برا چی کاربری رو تگ ميکنن 

اگه کاری با کسی داشته باشی و بخوای بیاد تو تاپیک خودت یا هر تاپیک دیگه ای، 

با تگ کردن متوجه میشه و بعدا که انلاین شد می بینه و میاد

اگه کاری با کسی داشته باشی و بخوای بیاد تو تاپیک خودت یا هر تاپیک دیگه ای،  با تگ کردن متوجه م ...

وقتی یه نفر تگت کنه تو اعلان هات می نویسه فلانی شما را صدا زده است

اول یه @ میذاری بعدش نام کاربریش رو مینویسی و اینجوری میشه بعد میزنی رو نام کاربریش و ابی میشه حو ...

برا چی  کاربر رو تگ میکنن 

اگه کاری با کسی داشته باشی و بخوای بیاد تو تاپیک خودت یا هر تاپیک دیگه ای،  با تگ کردن متوجه م ...

ممنون متوجه شدم 

@ عفونت

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
@ عفونت

چرا این اسم کاربری رو انتخاب کردین 

چرا این اسم کاربری رو انتخاب کردین 

روزی که میخاستم عضو بشم یه سوال از بخش کلینیک پزشکی داشتم آخه بچم عفونت ادراری و گوش همزمان گرفته بود نمیدونم چرا و تب داشت منم هر اسمی به ذهنم رسید زدم گفت تکراریه برای همین اینو گذاشتم

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن