2777
2789
عنوان

لباس مهمونی تکراری نمیپوشم!

311 بازدید | 12 پست

امروز کمد و باز کردم دوتالباس مجلسی دارم سرهم...بعد پوشیدم ولی حس خوبی ندارم بهشون.انگار فقط اون لحظه ک خریدم دوسشون داشتم یکیشونم قبلا جایی پوشیدم.از اسراف متنفرم.منتهی دست خودم نیس دوس دارم ب هرعروسی ی لباس بخرم..شمام اینجوری هستین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبورم تا حدودی چون فامیل مشترک دارم مجبورم هر لباس فقط یکبار بپوشم😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نه😐

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

آره منم اینطوریم البته اگه تو عروسی که میرم قبلا کسی لباسمو ندیده باشه همون لباسمو میپوشم

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️

البته سه ماه دیگر عروسی دعوتم... نمیخام ل باسجدید بخرم. فقط میخوام لاغر کنم. حدود ده میلو. اگر خدا بخواد... اون وقت لبلس های ارزان قیمت ت اما خوش برش بهم میاد. 

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

آره ب شدت

عروسی دخترعمومم نزدیکه و دوباره مصیبت من شروع شد.خیلیم مشکل پسندم 😖

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

نه

عروس ملکه ی انگلیس هم با اون ثروت 

لباس تکراری می پوشه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
آره ب شدت عروسی دخترعمومم نزدیکه و دوباره مصیبت من شروع شد.خیلیم مشکل پسندم 😖

فک کردم فقط خودم اینجورم.اصلا لباسو میپوشم حس بدی دارم..میگم این بد فرم شده😁بالباسای مجلسی بیشتر این مشکلو دارم..یهو روحیم عوض میشه لباس بلند میخوام..برعکس ی روز کوتاه..

فک کردم فقط خودم اینجورم.اصلا لباسو میپوشم حس بدی دارم..میگم این بد فرم شده😁بالباسای مجلسی بیشتر ای ...

دقیقا 😆✋

عروسیا برام مهمه لباسم تک باشه و شیک

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
دقیقا 😆✋ عروسیا برام مهمه لباسم تک باشه و شیک

دقیقا بخاطرهمینه..وگرنه اگ مریض بودم لباسای بیرونمم عوض میکردم داعم..حتی وقتی رقصیدم حس کردم لباس رقصمو خراب میکنه بد نشون میده این حسم داشتی؟؟؟