2777
2789
عنوان

کمک🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا به سلامتی برع و برگرده..ازمن نصیحت نزار بره😔فک‌میکردم بزارم بره عادت میکنم به دوریش ولی بدتر ...

نزارم بره چیه

تهش باید برع😔

از الان هی بش میگم بری چیکار کنم

میگ تا اونموقع خدا بزرگه

حرف نمیزنع راجبش

کاش واس ارشد میخوند کنکور بده

نمیدونم واسع کارشناسی چطوری میفرسن سربازی😢

ایشالا به سلامتی برع و برگرده..ازمن نصیحت نزار بره😔فک‌میکردم بزارم بره عادت میکنم به دوریش ولی بدتر ...

اگه میشد که منم نمیذاشتم بره ولی باید برن اولو اخرش

شوهرته یا نامزدته؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
نزارم بره چیه تهش باید برع😔 از الان هی بش میگم بری چیکار کنم میگ تا اونموقع خدا بزرگه حرف نمیزن ...

چه رشته ایه؟ شوهر منم ۱۸ روزه رفته خیلی سخته از چیزی فکر میکنی هم سختتره ولی هرچه زودتر بره بهتره

چه رشته ایه؟ شوهر منم ۱۸ روزه رفته خیلی سخته از چیزی فکر میکنی هم سختتره ولی هرچه زودتر بره بهتره

پرستاره

اگ کارشناسی بخونه واس سربازیشم راحت تره حتی

خدا بم صبر بده😢میمیرم دلتنگی

تازه گوشی اینام نمیبرن

هروقت بخان هم نمیتونن حرف بزنن بامون😭

پرستاره اگ کارشناسی بخونه واس سربازیشم راحت تره حتی خدا بم صبر بده😢میمیرم دلتنگی تازه گوشی اینام ...

عه شوهر منم پرستاره

امشب انقد دلتنگش بودم هرچی زنگ زدم نتونستم باهاش تماس برقرار کنم، از وقتی رفته زندگیم رسما تعطیل شده

ولی فقط آموزشیش اینطوریه ، ۲ سال خدمتشو میفته بیمارستان

عه شوهر منم پرستاره امشب انقد دلتنگش بودم هرچی زنگ زدم نتونستم باهاش تماس برقرار کنم، از وقتی رفته ...

اع واس خدمت میرن بیمارستااان

خدارووووشکر

اموزشیو باز ب جووون میخرم تا دوسال سربازیو

کارشناسین یا کارشناسی ارشد؟

اع واس خدمت میرن بیمارستااان خدارووووشکر اموزشیو باز ب جووون میخرم تا دوسال سربازیو کارشناسین یا ...

شوهر من کارشناسیه

البته این بیمارستانم با پارتی جور کردا ولی اگه متاهل باشن حتما تو شهر محل زندگی خودشونن و ساعت ۲ میان خونه فقط سختیش اینه حقوقش حقوق سربازیه فک کنم ۴۰۰ تومنه ولی اون دوماه آموزشی دیگه معلوم نیس کجا بیفته

شوهر من کارشناسیه البته این بیمارستانم با پارتی جور کردا ولی اگه متاهل باشن حتما تو شهر محل زندگی خ ...

تا سربازی نره و خودشو جمع و جور نکنه نمیاد حرفی بزنه😔

فلن دوستیم

میگ نمیخام هیچ دلیلی واس ن گفتن داشته باشن

برا همین نمیدونم کجا میفته چی میشه

تا سربازی نره و خودشو جمع و جور نکنه نمیاد حرفی بزنه😔 فلن دوستیم میگ نمیخام هیچ دلیلی واس ن گفتن ...

آهان دوستین

ولی اگه عقد میکردین بعد میرفت بهتر بود چون صددرصد شهر خودتون بود

به پسرا باشه هی میندازن عقب.. ما ۴ سال دوس بودیم شوهرم میگف برم سربازی بعد بیام من نذاشتم دیگه😄 الان دوساله ازدواج کردیم