2777
2789
عنوان

ناخن بکارم یا خیر با دلیل بگین

307 بازدید | 44 پست

من ناخنام میشکنه. دخترم دلش میخواد من بیشتر به ظاهرم برسم.

ناخن بکارم یا نه؟ خط چشم تتو کنم یا نه . با دلیل. 

حجاب در حد مانتوی بلند و موهام ۹۰ درصد حجاب دارم.

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من دوست دارم دلم نمیاد پول بدم خرج این ککه کاریا😁

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

اگه نماز میخونی و غسل برات اهمیت داره نکار چون مانع میشه

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق ناخن کاشتم فقط بخاطر غسل نماز نمیکارم 

تتوخط چشم هم  به ریسکش نمیارزه

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
اصفهانی؟

آره 🤦‍♀️

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
نمیدونم اما من اصلا اینکارا و نمیکنم کاشت ناخن خیلی بده و عوارض زیاد داره، تتو خط چشمم که وای دردش ز ...

پس این همه خانم که ناخن میکارن مشکلی با عوارضش ندارن؟

ای جونم دخترت،. من پیشنهادم استفاده از لاکه، اینجوری بهش فرصت میدی برات لاکم بزنه و باهم ارتباطتتون بهتر میشه، کاشت هزینه ت بالا میره و این ک بلند میشه خیلی زشته و شلخته مدام باید آرایشگاه باشی و الان نگاه کنی هیچ جای دنیا آنقدر کاست ندارن من 8 ساله کاشت داشتم ی ماهه برداشتم ب خدا ناخن ندارم آنقدر ک نازکه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
خخخخخ اصفانی 

اره دوتا نکته تو پستم بود اره؟ 😁

من عاشق ناخن کاشتم فقط بخاطر غسل نماز نمیکارم  تتوخط چشم هم  به ریسکش نمیارزه

والا اینایی که زدن همه خوب بودن.

فقط از اینکه بعدا آبی بشه رنگش خوشم نمیاد

تاتو هم فیروز کن از این جدیدا ی کم گرونتره ولی شیک و طبیعیه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد