2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم ک ضایع نباشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 29 پست
عه😁 چه خوب که عضو شدی پس

😉❤️

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارشونم یواش یواش از هم جدا کنن،  بعدا مشکل بزرگی پیش میاد خدایی نکرده،  روابطتتون ازین&nb ...

ایشالا از اول فروردین جدا میشیم کارارو تا اونموقع تنظیم میکنه همسرم از الانم بهش گفته

خودش نمیگه انداخته گردن من ک بگم

وقتی خودش مشکل داره نمیتونه بیاد بذار خودش بگه بعدم اینکه خواهرشوهرت دعوت کرده اینجوری فکر میکنه تو نمیخوای بری خونشون 

پس بذار خودش به خواهرش بگه بعدا تو بد نشی 

خدایا شکرت 🌷
وقتی خودش مشکل داره نمیتونه بیاد بذار خودش بگه بعدم اینکه خواهرشوهرت دعوت کرده اینجوری فکر میکنه تو ...

چون دیروزم رد کرده بودم خونه مادرشوهرم دید خیلی سرد باهام رفتار کرد الانم بگم فک میکنه دلخورم و...

ولی از ی طرفم خوب میشه ها میگه دیروز شاید ناراحت شده داداشمم نذاشته بیاد این چ مارمولکیه🤣🤣🤣

چون دیروزم رد کرده بودم خونه مادرشوهرم دید خیلی سرد باهام رفتار کرد الانم بگم فک میکنه دلخورم و... ...

اونطوری هر چی بشه فکر میکنه تو داداششو پر میکنی 

بنظرم شوهرت بگه خیلی بهتره 

😂😂😂😂 شیطون

خدایا شکرت 🌷