2777
2789
عنوان

بچه ها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد مگه بعد ظهر نیست؟عروسی هم شامه دیگه.نصفش یه جا باش نصفش یه جا دیگه

ن عزیزم اینطوری بود ک عالی بود.هردو شبه

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
اونی ک  بیشتر دوسداری وبرات مهمه برو😕

هردو.زن رفیق شوهرم میگه اون عروسی میگیره میتونی بری

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
جشن عقد مگه عصر نیست؟؟؟؟ 🤔 🤔 

نه عزیزم شبه. تو زمستون همه شب میگیرن چون شب بلنده

واسه جشن دوستت برو شوهرت واسه جشن دوستش بره

اینکارو اصلا نمیکنم هیچوقت. شوهرم بعد عروسی میره راه دور البته س ساعت راهه چون فرداش سرکار داره

عقد ک بعدازظهر هست و عروسی شب. ب جفتش برسون خودتو

نه عزیزم هردو شبه

بابا دوستت عقده ذیگ ی سر برو برا شام  و رقص برو جشن دوست شوهرت 

چون دوستت هنو عروسیم داره

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
نمیشه این وسط یساعت راهه ببن دوتا تالار

۱ ساعت خیلی هم زیاد نیست.اگه جفتش برات یک اندازه اهمیت داره جشن یکی رو زودتر برو بعدش برو اون یکی جشن

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست