2777
2789
عنوان

بچه ها😭

260 بازدید | 24 پست

عروسی رفیق شوهرم ک باهاشون چنبار مسافرت هم رفتیم و صمیمی ایم دیقا مصادف شده با جشن عقدکنون تنها رفیق صمیمیم. رفیق هشت ساله ام

وااییی اعصابم داغونه چیکار کنم؟ منتظر جشن هردوشون بودم. هوف

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل شام برو اونجا   بعدش بیا اینجا😐😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اول شبو مال دوست شوهرت برو به بعدش واسه دوست خودت  

نمیشه این وسط یساعت راهه ببن دوتا تالار

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
من بودم عروسی رو میرفتم. چون دوستت هم عروسی میگیره دیگه.  ولی اگر میتونی اول جشن عقد برو بعد ب ...

دقیقا فکرم همینه.. ولی اعصابم خورد میشه ازینکه همه ی رفیقا برن و منکه صمیمی بودم باهاش نرم