2777
2789
من گفتم ازدواج برابر داشته باشید  هیچی در آینده مشخص نیست ، ضمانتی هم به هیچکس نیست  بنا ...

من تا کسی ک توهین نکنه خواهر من عادت ب توهین ندارم

ولی بفهممم طرف چ مستقیم چ غیر مستقیم میخاد توهین کنه مث خودش میشم 

بیین من دارم میگم قشنگ نیست وخوب نیست 

شما برمیگردی انگ عقب موندگی میزنی

موفق باشی یا حق

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

ما هم همه دختر ها و عروس هایی که برای فامیل گرفتیم 500 تاس از سال 78 هرکی عروس شده همین بوده فقط من 514 تاس که خودشون گفتن به حج واجب و کربلا و1361 شاخه گل نرگس 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

500 تا سکه زیاد نیست 

تو فامیل ما اکثرا همین حدودان بستگی به نظر خانواده خودتون داره

بابامم واسه من چهارصد تا گفت واای خانواده شوهرم نمیدونی چیکار کردن گداها

میگفتن پنج تا

من اون موقع تو اوج حماقت به حرف بابام گوش ندادم و شوهرمم یکسال طول کشید بتونه به صدوچهارده تا راضی کنه ننه بابای گداشو

من الان پشیمونم چرا به حرف خانوادم گوش ندادم چون همون چک و چونه سر مهریه یه چشمه از خساست و خیلی اخلاقای بدشون بود که من نفهمیدم

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
حق طلاق بهترین حقیه که قانون میتونست به زن بده و کوتاهی شده شما چه میدونی دادگاه ها چه خبره پره از ز ...

ب نظر من زن بخواد مرد راحت طلاق میده 

خلیارو دیدم

زن و مرد وقتی از هم خسته بشن فک نمیکنم ربط ب حق طلاق داشته باشه

الهی هیچ زندگی هم از هم نپاشه

حق طلاق بهترین حقیه که قانون میتونست به زن بده و کوتاهی شده شما چه میدونی دادگاه ها چه خبره پره از ز ...

باور کن بدترین اشتباه من و شما اینه که به بعضیا رایگان مشاوره میدیم

اونم افرادی که خودشون حق خودشونو زیر پا میذارن 

یه سری افراد باید قشنگ برن ته چاه و واسه یه حکم به هزار نفر التماس کنن تا متوجه شن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ب نظر من زن بخواد مرد راحت طلاق میده  خلیارو دیدم زن و مرد وقتی از هم خسته بشن فک نمیکنم ربط ...

این فقط نظر شماست یکبار دادگاه خانواده برید و ببینید نظرتون عوض میشه🌹

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
باور کن بدترین اشتباه من و شما اینه که به بعضیا رایگان مشاوره میدیم اونم افرادی که خودشون حق خودشون ...

چقدر وحشتناکه گرفتن طلاق زن هایی که تو عسر و حرجن😔

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
باور کن بدترین اشتباه من و شما اینه که به بعضیا رایگان مشاوره میدیم اونم افرادی که خودشون حق خودشون ...

ممنون بابت مشاوره😇

ولی مشاورا با توهین حرفشونو ب کرسی نمیشونن

چقدر وحشتناکه گرفتن طلاق زن هایی که تو عسر و حرجن😔

وحشتناک طلاق زنی بود که شوهرش میزد تو سرش و اندام تناسلیش تا رد نمونه و وقتی زن به خاطر عدم امنیت رفت ، براش فرار و عدم تمکین گرفت و گفت طلاق نمیدم و باید کلفتی زن دوممو کنه 

اموالشم همه از قبل به اسم پدرش کرده بود و با ندارم ندارم مهریه شو هم قسطی کرد ، بعد براش پاپوش درست کرد تا در ازای بخشیدن مهریه ، و اقرار به گرفتن نفقه نقد ، آبرو نبره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ممنون بابت مشاوره😇 ولی مشاورا با توهین حرفشونو ب کرسی نمیشونن

من به شما توهین نکردم 

حالتون خوبه ؟

وحشتناک طلاق زنی بود که شوهرش میزد تو سرش و اندام تناسلیش تا رد نمونه و وقتی زن به خاطر عدم امنیت رف ...

بخ خدا یه مرخصی دوماهه به خودم دادم انقدر خسته شدم😔

بخ خدا یه مرخصی دوماهه به خودم دادم انقدر خسته شدم😔

سر پرونده های طلاق و خانواده نابود میشم به خدا 

چون حامی زنانم بیشتر از بی عرضگی و نادونی خود زنا حرص میخورم 😔

من به شما توهین نکردم  حالتون خوبه ؟

ببخشید من معذرت میخام 

شاید منظورتون من نبودم

فک کردم با من بودین چون من داشتم میگفتم جلوه قشنگی نداره😶

مقصر منم من واقعا مرد بد تو خانواده و طایفه وآشنا ندیدم ممکنه حق با شما باشه😐

اما هشتاددرصد کسایی ک میگن حق طلاق با من حس میکنم خودشونو برا طلاق حاضر کردن

بازم عذر میخام🌻