2777
2789
الان كه زندانم برداشتن  فك ميكني قسط بندي ميكنن هر سه ماه يا هر شش ماه يه سكه  ماله فامي ...

اها دیگه ازدواج دوم کنی قطع میکننن،،اییییی چ پدرسوخته هایین😝😝😝😝😝

زندان هم برداشتن😝

نه کسی ک خونه ماشین ملک هیچی نداشته باشه قسطیش میکنن

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همه چیز برابر باشه درسته  عصر برده داری تموم شده

عصر برده داری نیست

چرا همه چی رو ب مدرن بودن وبا کلاس بودن گره میزنیم

من حرفم اینه اول کاری بحث طلاق کشیده بشه وسط اصلا قشنگ نیست

نزدیک 4ساله دوستیم و همه فامیل و خانواده هم میدونن و رفت و آمد داریم منتها جدی راجب مهر صحبت نکردیم ...

خب اگر قبول کرده ۳ دنگ بزنه به نامت و زیر حرفش نزنه این به نظرم ارجح هست نسبت به ۵۰۰ تا سکه که تازه نقدم نیست و نسیه ست.آخرشم دور از جون خدایی نکرده هیچوقت براتم پیش نیاد تو بخوای طلاق بگیری میگن مهرتو ببخش تا طلاقت بدم. اونم بخواد طلاقت بده قسط بندی میشه و خیلیاش هم حذف میشه ضمن اینکه اینقدر تحت فشار گذاشته میشی که خودت میبخشی.ولی الان ۳ دنگ نقد تو دستته.این عاقلانه تره. 

عصر برده داری نیست چرا همه چی رو ب مدرن بودن وبا کلاس بودن گره میزنیم من حرفم اینه اول کاری بحث طل ...

من وکالت طلاق دارم 

هیچ ربطی به کشیدن بحث نیست 

هر آدمی حق داره تو زندگی و ازدواجش حقوق برابر داشته باشه 

این موضوع هم تو جوامع سنتی و عقب مونده عیب و زشته ، وگرنه تو جوامع دموکرات ازدواج در کمال برابری انجام میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من وکالت طلاق دارم  هیچ ربطی به کشیدن بحث نیست  هر آدمی حق داره تو زندگی و ازدواجش حقوق ...

شما عقب مونده ی درست صحبت کن

من نگفتم عیبه وزشته گفتم مطرح کردن کلمه طلاق تو روز اول خوشایند نیست

ربط هم ب مدرن بودن نداره اصلا وابدا

همچین کسانی از زنذگیشون مطمئن نیستم ک میگن😶فقط برمیگرده ب اینکه طرف از همسرش مطمئن نیست

آدمی ک وارد ی زندگی میشه انقد شور و اشتیاق داره ودلش برای اون زندگی له له میکنه ب فکر این نیست ک حق طلاق با کی باشه

ب خدا قسم یکی تو اقوام شوهرم دختره گفته بود حق طلاق با من ب شوهرم گفتم این زن زندگی نیست ک انقد ب فکر این بوده حق طلاق با اون باشه

همونم شد ب خدا طلاق گرفت شوهرم گفت فلانی راست گفتیا

پسره آقا روانشناس چندین لوح تقدیر داره فقط با محبت مهربون ،،چشم دل پاک خلاصه همه چی تموم

مادرش گفت دختره براش غذا درست نمیکرده وزن زندگی نبوده همش غذا حاضری

شما عقب مونده ی درست صحبت کن ربط هم ب مدرن بودن نداره اصلا وابدا همچین کسانی از زنذگیشون مطمئن نیس ...

من به شما توهین کردم که توهین میکنی ؟

از همون کامنت اول مشخص شد از کدوم قماشی و چطور تربیت شدی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من به شما توهین کردم که توهین میکنی ؟ از همون کامنت اول مشخص شد از کدوم قماشی و چطور تربیت شدی  ...

شما بی تربیتی من ک ریپلی نکردم شما از قماشی هستی ک تربیت نداری وب عده ی توهین میکنی

یکم رو ادبت کار کن

من به شما توهین کردم که توهین میکنی ؟ از همون کامنت اول مشخص شد از کدوم قماشی و چطور تربیت شدی  ...

من دارم خوب نیست شما میگی عقب مونده وفلان بازی با کلمات نکن خودم آخرشم ...

شما بی تربیتی من ک ریپلی نکردم شما از قماشی هستی ک تربیت نداری وب عده ی توهین میکنی یکم رو ادبت کار ...

صحبت با افرادی مثل شما بزرگترین توهین به شخصیت خود آدمه 

متاسفم 

صحبت با افرادی مثل شما بزرگترین توهین به شخصیت خود آدمه  متاسفم

ببخشید ولی شما ادب نداری 

تو خودت حق طلاق رو گرفتی چون خودت این کارو کردی حق نداری ب همه ثابت کنی ک این کار درسته

خنده م گرفت گفتی ک هرکه حق طلاق داره مدرنه😃

یا حق

۵۰۰ تا میشه دو میلیارد حق داره نکنه.منم بودم نمیکردم

دادگاه که 110 تا بیشتر نمیده خب بنویسن 1000 تا اصن 

درسته یا اشتباه میکنم

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ببخشید ولی شما ادب نداری  تو خودت حق طلاق رو گرفتی چون خودت این کارو کردی حق نداری ب همه ثابت ...

من گفتم ازدواج برابر داشته باشید 

هیچی در آینده مشخص نیست ، ضمانتی هم به هیچکس نیست 

بنا به شغلم ، زنان زیادی رو میبینم که با خوش خیالی وارد زندگی شدن و برای طلاق گرفتن به در و دیوار میزنن 

اولش فکر کردم مخاطبم شخصیت دیگه ای داره ، فکر نمیکردم اینهمه پرخاشگر و بدزبون باشید 

لطفا دیگه ریپلای نکنید 

مهریتو زیاد کن ۱۱۴تا کمتر نباشه حق طلاق چیه آخه،خدای نکرده زن مرد از هم خسته بشن نیاز ب حق طلاق نیس ...

حق طلاق بهترین حقیه که قانون میتونست به زن بده و کوتاهی شده شما چه میدونی دادگاه ها چه خبره پره از زنانی که دنیال طلاقن اونا هم اول عاشقانه زندگی میکردن اما چرخ روزگار چرخیده و ...حالا باید در به در دادگاه ها باشن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏