vidvid74 مدیر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 1434 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 65 پست به نظرتون 500تا سکه خیلی زیاده؟اگه کسی که دوسش دارید حاضر نشه انقدر مهرتون کنه چیکار میکنید؟ بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم 1398/08/18 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویایخیس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4310 اخه من دوتا خواهرام و عروسمون 500تان خانوادمم میگن باید مثل اونا بشی اون زمان قدیم بودالان الانه طلا گرون شده شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.....
vidvid74 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 1434 بستگی داره دوست باشید باهم یا آشنا باشه و یا نه کاملا غریب.الان کدوم حالتی؟ نزدیک 4ساله دوستیم و همه فامیل و خانواده هم میدونن و رفت و آمد داریم منتها جدی راجب مهر صحبت نکردیم هنوز بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم
رویایخیس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4310 خب ما زنا نباید یه حقه طلاق داشته باشیم اینهمه سختی میکشیم من خودم اگه مرد بودم زن آینده م همچین حرفی میزد نمیگرفتمشاز الان بحث کشیدن طلاق وسط خوب نیست شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.....
mojansaadati عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2513 ایول دقیقا کلا قانون ب نفع مرده اره تازه خالم ميخواد پيش رهبر عقد كنه رهبرم فقط در صورت مهريه كمتر أز ١٤ سكه عقد ميكنه😏تو اين كشور و قانونش عملا زن و برده كردن زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد
vidvid74 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 1434 من بهش گفتم مهرم کمتر باشه ولی سه دنگ خونتو به نامم بزن گفت باشه ولی با کلی دعوا بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم
رویایخیس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4310 اره تازه خالم ميخواد پيش رهبر عقد كنه رهبرم فقط در صورت مهريه كمتر أز ١٤ سكه عقد ميكنه😏 تو ... خب نره پیش رهبرب نظر منم ۱۴تا کمه مرد روپرو میکنه شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.....
تمنا۲۰تهران عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 15157 من خودم اگه مرد بودم زن آینده م همچین حرفی میزد نمیگرفتمش از الان بحث کشیدن طلاق وسط خوب نیست واقعا یعنی هیچ حقی نباید داشته باشم ؟؟؟؟؟ ❌ لایک و ریپلای نکنید ❌
vidvid74 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 1434 واقعا یعنی هیچ حقی نباید داشته باشم ؟؟؟؟؟ من انقدر خوندم اینجا که شهرمون پرتمون کرد بیرون یا خیانت کردن چشمم میترسه به خدا میگم یا باید مهریم خوب باشه یا خونه به نامم بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم
mojansaadati عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2513 خب نره پیش رهبر ب نظر منم ۱۴تا کمه مرد روپرو میکنه من دخالت نميكنم خودشون هر كار ميخوان كنه نَه كه همون ١٤ سكه ام ميدن😂خدايا خودت منو ببر أمريكا زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد
تمنا۲۰تهران عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 15157 من انقدر خوندم اینجا که شهرمون پرتمون کرد بیرون یا خیانت کردن چشمم میترسه به خدا میگم یا باید ... والا همینم زورشون میاد ❌ لایک و ریپلای نکنید ❌
رویایخیس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4310 من دخالت نميكنم خودشون هر كار ميخوان كنه نَه كه همون ١٤ سكه ام ميدن😂 خدايا خودت منو ببر أمر ... میدن بخدا زن پیگیر باشه میدنما زنا زود کم میاریم مهرمونو میبخشیممیگن کی داده وکی گرفته همه هم پشت میله زندونن😄زن دنبالش باشه مث جون میتونه بگیره مهریه الکی نیست شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.....
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18150 من خودم اگه مرد بودم زن آینده م همچین حرفی میزد نمیگرفتمش از الان بحث کشیدن طلاق وسط خوب نیست اتفاقا همه چیز برابر باشه درسته عصر برده داری تموم شده یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
رویایخیس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4310 واقعا یعنی هیچ حقی نباید داشته باشم ؟؟؟؟؟ مهریتو زیاد کن ۱۱۴تا کمتر نباشهحق طلاق چیه آخه،خدای نکرده زن مرد از هم خسته بشن نیاز ب حق طلاق نیست،،شما وقتی فورا ب طرفت میگی حق طلاق با من طرف میگه از همین استارت ب فکر طلاقه ومیره وپشت سرشم نگاه نمیکنه،،ی جور تو ذوقی برا طرف مقابله شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.....
mojansaadati عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2513 میدن بخدا زن پیگیر باشه میدن ما زنا زود کم میاریم مهرمونو میبخشیم میگن کی داده وکی گرفته همه هم پش ... الان كه زندانم برداشتن فك ميكني قسط بندي ميكنن هر سه ماه يا هر شش ماه يه سكه ماله فاميل ما كه اينجوري شد بعد اينكه ازدواج دوم كردم ديگه قطع شد كلا اَز ١١٠ تا سكه ٩ تاشو گرفت زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد
تمنا۲۰تهران عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 15157 مهریتو زیاد کن ۱۱۴تا کمتر نباشه حق طلاق چیه آخه،خدای نکرده زن مرد از هم خسته باشن نیاز ب حق طلاق نی ... مهریه هم بیشتر ۱۴تا میگفتن نه ❌ لایک و ریپلای نکنید ❌