2777
2789
عنوان

ختم ۴۱ روزه سوره حشر❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4759 بازدید | 293 پست
سلام عزیزم شرمنده پر شده انشاالله حاجت روا بشین براتون دعا میکنم تو این ۴۱ روز خیالتون راحت

عزیزم ۱۱ نفر بیشتر لایک نکردن!

تعداد نخوانده ها خیلی بالاست! 

چیکار کنیم! 

تهش هیچی نیست باور کن....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ۱۱ نفر بیشتر لایک نکردن! تعداد نخوانده ها خیلی بالاست!  چیکار کنیم!

کاش تو واتس یا تل گروه بزنیم، اونجا نظم‌ش بیشتره، معلومه چی به چیه، اینجا قاطی میشه معلوم نیست کی خونده کی نخونده

عزیزم تو اون پست که مدیر گفت لایک کن که معلوم بشه چندنفر خوندن

بله عزیزم من تواعلانتم دیدم ولایک کردم.میبخشیدندیده بودم🙈😁

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

عززززززززيزززززززم ممنونم كه منم دعوت كردي به اين ختم زيبا. و ممنونتر كه نوبت من دقيقا روز تولدمه. خدايا ممنونم كه مثل هميشه ميخواي بهم بهترين ها رو كادو بدي. ممنونم. 

فقط عزيزم من ممكنه روزايي نتونم اعلام كنم. ولي مطمئن باشين هر روز ميخونم. 

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
عززززززززيزززززززم ممنونم كه منم دعوت كردي به اين ختم زيبا. و ممنونتر كه نوبت من دقيقا روز تولدمه. خ ...

الهییییی فدات شممممم تولدت مبارک خدا انشاالله همون روز تولدت حاجتتو بده 

چشم گلم دستت درد نکنه❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

راستی الان ۲۵ نفر لایک کردن من خودم که نمی تونم لایک کنم در واقع یعنی ۲۶ نفر و آلبالو هم برای ۴ نفر برداشته یعنی تا الان میشه ۲۹ نفر

یک خانومی بودن که هم برای خودشون برداشتن هم دوستشون اما ایشون کلا امروز خبر ندادن 

و سایورا رو هر کاری میکنم نمیتونم منشن کنم ولی دیروز بهشون گفتم و گفتن که هرروز میخونن و خودشون خیلی پیگیر بودن

یک خانومی بودن که هم برای خودشون برداشتن هم دوستشون اما ایشون کلا امروز خبر ندادن  و سایورا رو ...

misstala هم اومدن گفتن که هرروز نمیتونن بیان ولی پرسیدن که کی شروع میشه گفتم زمان رو ولی ندیدن دیگه😔😑

چجوریه زمان خاصی باید خونده شه برای چ حاجتی جواب میده؟

شما خودتون تک نفری هم میتونین انجام بدین نیت میکنین که چهل و یک روز بدون وقفه سوره حشر رو یک بار در روز بخونین و نباید یک روز هم فراموش کنین

برای هر حاجتی مجربه