2777
2789
عنوان

ختم ۴۱ روزه سوره حشر❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4759 بازدید | 293 پست
سلام من خوندم ولي متوجه نشدم كجا رو بايد لايك كنم؟

اون یکی تاپیکم که منشن کردم شما رو یک کامنت گذاشتم که گفتم امروز برای امام زمانه اونو لایک کنید من هرروز تو همون تاپیکی که قفله میگم که اونروز روز کیه❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
اون یکی تاپیکم که منشن کردم شما رو یک کامنت گذاشتم که گفتم امروز برای امام زمانه اونو لایک کنید من ه ...

عزیزم من نمیدونم کدوم تاپیک رو میگی!

فکر کنم دیگر ان هم ندونن

لطفا تو او تاپیکی که میگی من رو تگ کن یا ی تاپیک جدید مخصوص این بذار که همه بیان اونجا و بگن که خوندن و بقیه رو هم اونجا تگ کن ی یادآوری هم میشه

تهش هیچی نیست باور کن....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم وقتی اون تاپیک رو قفل کردی چه جوری بیایم بگین که خوندیم؟!

اینجا اگه دوست داشتین بگین که خوندین ولی اونجا بالای کامنتی که منشنتون کردم یک کامنته که نوشتم امروز برای امام زمان اونو لایک کنین فقط برای تعداده اینجوری اگه کسی یادش رفت متوجه میشیم

مثلا فردا اونجا کامنت میذارم که برای پرنده خوشبختی بخونین و بقیه اونو لایک میکنن

*استخدام پاره وقت*

شرایط(تلفن همراه +اینترنت)

کار درخانه +درامد بالا+مناسب همه

✅روزانه 50الا100هزارتومان وبیشتر💸💸

✅واریزپول به صورت روزانه

✅بدون محدودیت سنی و شغلی

✅وقت آزاد

✅شرکت کاملا معتبر

✅خانم واقا

✅حتماباید گوشی موبایل و اینترنت داشته باشید

برای اطلاعات بیشترواتساپ پیام بدید

واتساپ 09031976486

این بار با شماره ی دوست پسرم اومدم😐😒😕😐
اینجا اگه دوست داشتین بگین که خوندین ولی اونجا بالای کامنتی که منشنتون کردم یک کامنته که نوشتم امروز ...

آره اینجوری هم میشه ولی به نظرم اگه یه تاپیک جدید بزنی و اونجا همه رو هم کنی و برای هر روز ی پست  بذاری بهتره

منظورم اینه که هر روز همه رو صدا کنی کسی فراموش نکنه

تهش هیچی نیست باور کن....
آره اینجوری هم میشه ولی به نظرم اگه یه تاپیک جدید بزنی و اونجا همه رو هم کنی و برای هر روز ی پست &nb ...

فعلا خیلیا یادشون بوده اگه کسی یادش رفت تا ۵ منشن میکنم💕

امروز سوره حشر به نیت سلامتی آقا و تعجیل در ظهورشون خونده شد... حاجت روا شیم انشالله هممون ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

سلام به همگی منم خوندم.حاجت روایی همه ایشالله.. استارتر من شاید نتم این یکی دو روز تموم شه... اگه خبری ازمم نبود من هر روز میخونم مطمئن باشید... ولی هرجور شده خبر میدم اگرم ندادم..میخونم این یه قوله.... 

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
سلام به همگی منم خوندم.حاجت روایی همه ایشالله.. استارتر من شاید نتم این یکی دو روز تموم شه... اگه خب ...

دست گلت درد نکنه مهربون که اینقدر مسئولیت پذیری حاجتت روا بشه انشاالله❤️😍😍😍

سلام ۴۱ نفرتون پر شده؟

متن میخوام باشم. برا جناب همسر و نی نی دار شدنمون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ۴۱ نفرتون پر شده؟ متن میخوام باشم. برا جناب همسر و نی نی دار شدنمون

سلام عزیزم شرمنده پر شده انشاالله حاجت روا بشین براتون دعا میکنم تو این ۴۱ روز خیالتون راحت

سلام عزیزم شرمنده پر شده انشاالله حاجت روا بشین براتون دعا میکنم تو این ۴۱ روز خیالتون راحت

ممنونم اشکالی نداره عزیزم. ان شاء الله اگه تنبلی بذاره خودمم همین جوری می خونم. ان شاء الله همتون حاجت روا بشید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3476300/ترتیب-اسامی-ختم-سوره-حشر

با اجازه استارتر عزیز

خانما تاپیک مورد نظر استارتر این تاپیکه که لینکشو گذاشتم

هرکی سوره رو خوند پست مربوط به روز امام زمان رو تو این تاپیک لایک کنه تا تعداد کسایی که خوندن مشخص بشه 

2790
2778
2791
2779
2792