2777
2789
عنوان

ختم ۴۱ روزه سوره حشر❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4757 بازدید | 293 پست
بچه ها میخونید یا ن

گلم من خوندم همه رو فقط یک‌روز عزیزی فوت کرد حالم خیلی بد شد فراموش کردم ولی بخدا قرآن که خوندم سر خاک اصلا تک تک حاجتای شما دوستای قشنگم‌اومد به یادم و هزار صلوات براتون فرستادم از اون روز انشاالله که حلال کنید و به خواستتون برسید😔💙

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من خوندم همه رو فقط یک‌روز عزیزی فوت کرد حالم خیلی بد شد فراموش کردم ولی بخدا قرآن که خوندم سر خ ...

ممنونممم

میشه برای سلامتی آقا امام زمان و خواهرم که مریضه دو۲ تا صلوات بفرستی؟
کاش صداشون بزنید

راستش من از همه پرسیدم و همه قول دادند که کامل بخونن هر روز و بعضیا گفتن هرروز نمیتونن اعلام کنن اما میخونم نگران نباشید عزیز دلم😘😘😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
راستش من از همه پرسیدم و همه قول دادند که کامل بخونن هر روز و بعضیا گفتن هرروز نمیتونن اعلام کنن اما ...

باشه ممنون ❤

میشه برای سلامتی آقا امام زمان و خواهرم که مریضه دو۲ تا صلوات بفرستی؟

سلام دووستان و استارتر عزیز,,من این ختم رو برداشتم ولی متاسفانه واقعا فراموش کردم تو این ختم شرکت کردم و الان خیلی عذاب وجدان دارم میخام از امشب ب مدت ۴۰ شب سوره حشر رو به نیت همه عزیزان بخونم ک ختم نقص نمونه از همه دوستان طلب حلالیت و بخشش دارم واقعا فراموشم شد و کوتاهی و سهل انگاری در کار نبود شرمنده همه عزیزانم هستم

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد...