دوستان اگر مایلید شرکت کنید اعلام کنید و اگر دوست دارید حاجتتون رو بگید❤️ هر روز به نیت یک نفر و حاجتش سوره حشر رو بخونیم خیلی مجربه ۴۱ نفر بشیم ۴۱ روز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام میخوام از اولین حاجتم بگم که براورده شد داشتم سوره حشر رو برای چله میخوندم که ته دلم گفتم کاشکی که پولی که قراره بهمون بدن زودتر بدن که گفتن دو سه روز دیگه میدن پایدار باشید
تو اون یکی تاپیک پستی نبود.... براهمین اینجا اطلاع دادم
التماس دعا🙏
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
ممنونم خانمای گل امیدوارم همتون به حاجت ها و آرزوهای قشنگتون برسید💙💙💙 من این چند روز متاسفانه حالم خیلی بد بود اصلا تو حال خودم نبودم حلال کنید امشب میخونم همه رو واقعا شرمنده تک تکتونم حلالم کنید😔