2821
2789
عنوان

سوال دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 33 پست
عسلی اره وقتی مایع رفت چون بسته بود دردش خیلی بد بود دوتا امپول گاوی قبلش زد که روغنی بود تازه کلی دارو و مسکن قبلش خوردم اینقدر درد کشیدم اما دعا کن تاو همین سال 93 باردار بشم
ای جانم خدا انشالله حفظ کنه 120 ساله بشه ناراحت نشی ها من هر وقت این عکس و میدیدم دلم یه طوری میشد فکر می کردم بچه ی خودت از دست دادی
امروز برای امام زمانت چه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ عشق نه دلم واسش تنگ شده اما دیگه نی نی دار شد سرش گرمه که یاده دوستاش نمیکنه ایشالا خوش باشه الاهی قسمته من و تو بشه تا از دسته این نی نی سایت و بیکاری خلاص بشیم
عسلی الاهی نه گلم نی نی من 3 ماهش کامل نبود که سقط شد اگه اونجوری بود دق کرده بودم ایشالا هیچ کس درده از دست دادن نی نی رو نکشه حتی همون جنین هنوزم دردش تو دلمه
ایشالا زودی مامان بشی گلم نهههههههههههههههههههه من دوقلو نمیخوام سختتتتتتتتتتتتتتتتتتتت همون یه قلو بده
به بعضیام باید گفت : ببخشید فهم ما در حد نفهمیه شما نیست .
عسلی ممنونم فقط مگه خدا به حقه دلایه پاکه شما بهم رحم کنه دیگه رنگه اینجور اتاق ها رو نبینم جز برایه زاییدن و دیدن بچم به خدا تو غریبی این بلاها خیلی سخته اتاق عمل رفتن و اینا
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز