2789
عنوان

سوال دارم؟

258 بازدید | 33 پست
من دیروز عکس رنگی که انداختم گفت لوله هات بسته هست و عفونت هم داری اما عفونت واژینال و امروز دکترم گفت عفونت زیاد بوده و بهم غیر از داکسی مترونیدازول 250 داد حالا من میگم ممکنه این عفونت بعد درمان بازم عود کنه اگه از طریقه همسر باشه چطوری باید فهمید شاید بازم گرفتم شما تجربه دارین کمکم کنین
سلام اکرم جونننننننننننننننننننن خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم قبلا عفونت داشتم دکتر هم به من هم به شوهرم قرص داد گفت شاید از اون قبل از اقدام هم شوهرم بهداشتو رعایت میکه گوش شیطون کر از موقع تا حالا عفونت نگرفتم
به بعضیام باید گفت : ببخشید فهم ما در حد نفهمیه شما نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایت جدید حالمو بهم زده اصلا به درد نمیخوره خستم کرده عسلی اخه میترسم عفونتم خوب بشه باز دوباره اگه از شوهرم باشه بگیرم اما اگه لازم بود حتما دکترم میداد
نه عزیزم شنبه ج از میبرم دکی ببینه حالا هر موقع اتفاق بیفته بهت پ خ میدم ایشالا به زودی زود دوتامون نی نی دار میشیم از نفس خبر نداری هیچ وقت ان نیست
به بعضیام باید گفت : ببخشید فهم ما در حد نفهمیه شما نیست .