2777
2789
عنوان

بچه سه سالم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واسه چیه?

ویروس جدیده ببین من گرفتم بادوتابچم وشوهرم من باین بررگی یهفته افتادم ۵روزتب لررشدیدوبدن دردشدیدتهوع واستفراغ یعتی وحستناکه وحشتناک فقطم خوابیدم این چندردزدست خودم نبود

پسرمم اصلاتبش از۴۰پایین نیومد

نگران نباش میگذره فقط توخواب مواظب باش بالاترنره 

بهش بروفن بده 

وخدایی که بشدت کافیست

جفت پسرام اینجوری شدن یکی که دو شب بیمارستان بستری اون یکی هم با استامینوفن و ایبو پروفن کنترل میکردم تباشونو 

تب ویروسیه و باید دورش بگدره 

شکم دردش هم واس اون داروهاس ک با معده خالی میخوره من خودم اب پرتقال میگرفتم توش شربتو میرختم و میدادم بخوره ناشتا هیچی نده سوپ هم درست نکن ببین چی دوست داره همونو بدون روعن و ادویه بپز ک از اشتها نیافته تند تند پاشویه کن 

هر۴ ساعت باید استا بدی اگه تبش خیلی بالا بود و خوب نشد باید هر ۶ ساعت هم اندازه وزنش بهش ایبو پروفن بدی 

شربت زینگ هم خوبه برا اشتها من از وقتی تب کرد بهش دادم ک وزن کم نکنه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

منطقه ۱۸ خلیج فارس خیابان صمد باقری  یا رضا مالکی کوچه قنبری   از سمت رضا مالکی دومین کوچه میشه  داخل کوچه بری همه میشناسن اسمش خاور ننه است  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی