2777
2789
عنوان

بچه سه سالم حالش بده

896 بازدید | 86 پست

هفته پیش پسرم تب کرد بعد شدید شد شیاف گذاشتم بردم دکتر گفت گلوش و ریه هاش خوبه گفت تبشو کنترل کن شاید ویروس باشه

فرداش اصلا تبش پایین نیومد بردم یه دکتر دیگه امپل دگزا زد شربت انتی بیوتیک داد بازم تبش پایین نیومد یه جوری بود که چشاش از درد و سوزش باز نمیشد هیچی هم جز اب نمیخورد

شب تا صبحش نخوابید دستشو میزاشت رو دلش داد میزد

دوباره فرداش بردیم بیمارستان مفید تبش ۳۹بود سریعبستری کردن ازمایش عفونت و التهاب گرفتن همشون سالم بود

سونو از سکم کلیه و مثانه هم سالم بود گفتن خانم بچتون ازین بهتر نمیتونه باشه چون بیمارستانم خیلی شلوغ بود جا نداشتن و ۹۰ درصد بچه ها هم اسهال استفراغ بودن گفتن برو خونه که عفونت نگیره شاید ویروس گرفته 

حالا دوروزه اومدیم خونه اصلا هیچی نمیخوره یکم سوپ میکس کردم اندازه ۲قاشق هم نخورد 

تو خواب ناله میکنه یدفه تب میکنه اصلا هیچی نمیخوره دستشو میزاره رو معدش یا دلش بعد داد میزنه کلا هم خوابه اصلا بیدار نمیشه اصلا بلند نمیشه کلا درازکش و خوابه بیدار میکنم گریه میکنه میخوابه

بخدا الان چندروزه کارمون شده گریه 

نمیدونم چیکارکنم کجا ببرمش

این خوابای طولانی بده?

هرکی میدونه کمکم کنه ممنون میشم

توروخدا واسه بچم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل عز محمد و آل محمد انشالله که زودتر خوب میشه ویروسه خیلی از بچه ها گرفتن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.