2777
2789
عنوان

بیاییین عروسی فامیل شوهر

65 بازدید | 8 پست

ایا برم ارایشگاه یا نرم

نمیدنم چرا دلم نمیاد ذررره ای پول برا عروسیای فامیل شوهرم خرج کنم (پسرعمه پسردایی این چیزا وگرنن با خواهراش کامل قطعیم)))

عروسی دختر خالم چندوقت پیش بود کلییی خرید کردم و خوشگل کردم بهترین ارایشگاه رفتم بااینکه ی عروسی اقتصادیی معمولی تو سالن معمولی بود درحدیه ک جا برای رقص اصلا نداشت مث رستوران باید سر صندلیت میرقصیدی

ولی عروسی فامیلای شوهرم همش عمارت و لوکسه

من و شوهرم اینجوریم ک خونواده من بابام خودش خدارشکر اوکی و پول داره درحذخودمون و حسابی ام خرج کنیم ولی فامیلامون ب شدددددت خسیسن داشته باشنم خرج نیمکنن و خب حالا شوهرم پدرش هیییییچ نون شبم نداره بخوره گشاد خان از ۶۰سالگی نشسته خونه انتظار داشت پسراش خرجشو بدن ک ما عروساهم دمشونو بریدیم و قط ارتباط کردیم،،،، ولی از فامیلاشون بگم جقددد باشعوررر چقد باکلاسسس و چقددد پولدااار

الان من نمدنم چرا برا همچین عروسی ای دلم نمیاد ارایگشاه برم همش میگم۳تمن رو میدم وسیله میدم خوراکی میدم ال و بل و خودم ارایش خودم میکنم😐😐😐😐😐کمک کنید

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

واسه خودت ارزش قائل شو و با بهترین تیپ کنارشون ظاهرشو

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

مالمن از سی پنج سالگی نشسته خونه دستور هم میده من خرید بودم زنگ زده شوهرم اگه چیزی هس برا منم بخر منم گفتم ب شوهرم ماشالله روش هم زیاده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مالمن از سی پنج سالگی نشسته خونه دستور هم میده من خرید بودم زنگ زده شوهرم اگه چیزی هس برا منم بخر من ...

ما قط ارتباطیم ببین ارتباطمون جوری بود ک یه شام دعوتمون نمیکردن مگ کاری داشتن ک سوهرم اتجام بده! ی شام میدادن بهمون اونم بدون برنج مرغ میخریدن همونجا حتی ابلیمو خرجش نمیکردن همونجا میزدن سیخ و کباب اووووق مرغ بوگندوو. بعد دراضای این مرغ بوگنذو باید تا هزارمیلومتر میشدیم اسنپشون (خاهرش با شوهرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ما قط ارتباطیم ببین ارتباطمون جوری بود ک یه شام دعوتمون نمیکردن مگ کاری داشتن ک سوهرم اتجام بده! ی ش ...

والا من تنها شانسم اینه ازشون دورم همسرم خودش هم با خواهر برادرش ب مشکل خورده ارتباط ندارن عمو عمه همنداره دایی هاش هم نیستن ایران خاله هاش هم قطع ارتباطه من راه دورسالی یک بار هم نمیرم همونم شام نمیذاره میگه ما رسم شام نداریم پختنی ی وعده اس حالا منم عادت شام خوردن دارم غریبه هم هستم هیچ

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا من تنها شانسم اینه ازشون دورم همسرم خودش هم با خواهر برادرش ب مشکل خورده ارتباط ندارن عمو عمه ...

کجا مبری شام نمیزاره؟؟؟ ینی چیییی مگ میشه مهمون بیاد بگی شام نیس😃😃😃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شهر دیگن پنج شیش ساعت دورتر مان من هر عید یک در میون میرم سه روز تا یه هفته میمونم میگن شامنیس پنیر تخم مرغ هس هرچی میخواید بخورید

دقت کن هر سال هم نمیرم یک سال در میون عروس پسرشون میره میگن شامنیس

شهر دیگن پنج شیش ساعت دورتر مان من هر عید یک در میون میرم سه روز تا یه هفته میمونم میگن شامنیس پنیر ...

خب نرووو چرا میری اخه مگ میشه ب طرف شام ندی عجب

حالا باز مال من مرغ بوگندو میدادن

البته شایدم اونام ی وعده بیشتر میموندم میگفتن شام نیس نهارم نیست 😂ما یکبار گفتم خونه پدره بزار همینحور بریم هیچی دیگ زنگ زدم گفتم ما داریم میایم نهار اونجا

گفتن باش

بعد زنگ زدن گفتن تو راه چنذتا تن ماهی هم بخرین بیارین !!!!

همون شد دیگ پیام دادم گفتم مهمون شدیم ما نمیایم

بعد زنگ زدن جیغ جیغ ک چه مهمونی مهمتراز خونه پدری!! گفتم والا من اللن ب همسایه سرکوچمونم بزنگمبگم داریم میایم از نون و سنگ غذا درس میکته نمیگه چیزی بخریت

اگ قرار باشه چندتااا تن ماهی بخرم بیارم خب همونو میدم رستوران

1
5
10
15
20
25
30
35
40