یعنی اینقد سخته؟؟؟ بچه اولتون ارومه ؟ یا شیطونه؟ حسادت نکرد؟ راهکاری دارین برای راحت تر بودن ؟ تج ...
من کلا بچه دومم راحتر بود همه چیزش تا وقتی دخترم دوسالش بود مشکلی نبود پسرم خیلی مراقبت میکرد ولی وقتی بزرگتر شد همه لجبازی و دعوا اعصاب برام نژاشتن البته سعی میکنم کمتر تودعواهاشون مداخل کنم ولی بازم نمیشه ولی اگه قصدت اوردنه دیگه به این چیزا فکر نکن شرایطش رو داری بیار این چیزا میگذره ولی اگه نیاری شاید بعدا پشیمون بشی
کمتر خیلی بهتر منم بچه هام ۵ سال فاصله دارن روانی شدم
دقیقا مثل من فاصله سنی زیاد هم اشتباهه خواهرم بچه هاش 10 سال فاصله دارن اولی که تنها بزرگ شد دومی هم تنها چون اولی مدام میره تواتاق تا ساکت باشه درس بخونه همش هم می گه مامان اینوساکت کن من درس بخونم
خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
اره خوب هزینه ها بالاس ولی شوهرم میگه مشکلی پیش نمیاد زودتر بیاریم فاصلشون کم باشه ولی من توان بدنیم صفره خیلی زود عصبی میشم زیاد نمیتونم کار کنم و ....
اصلا فک نمیکردم انقد سخت باشه بچه دوم ...میگم کسی که دو تا بچه میخواد فاصله سنی یک سال بهتر نیس یهوو با هم بزرگ میشن و هم بازی میتونن از وسیله هاس هم هم استفاده کنن