2777
2789
اره دیگه با بچه اول یه کوچولو وقت واسه خودمونه با دومی اونم میره😭بچم دو سالشه شوهر منم میگه تا حامل ...

اول بچه اولت رو از پوشک و شیر بگیر بعد باردار شو حتما حتما این دوتا تموم شده باشه 

خیلی سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینقد سخته؟؟؟ بچه اولتون ارومه ؟ یا شیطونه؟ حسادت نکرد؟ راهکاری دارین برای راحت تر بودن ؟ تج ...

من کلا بچه دومم راحتر بود همه چیزش تا وقتی دخترم دوسالش بود مشکلی نبود پسرم خیلی مراقبت میکرد ولی وقتی بزرگتر شد همه لجبازی و دعوا اعصاب برام نژاشتن البته سعی میکنم کمتر تودعواهاشون مداخل کنم ولی بازم نمیشه ولی اگه قصدت اوردنه دیگه به این چیزا فکر نکن شرایطش رو داری بیار این چیزا میگذره ولی اگه نیاری شاید بعدا پشیمون بشی

اول بچه اولت رو از پوشک و شیر بگیر بعد باردار شو حتما حتما این دوتا تموم شده باشه  خیلی سخته

نه بابا ریده بهم حالا حالا ها نمیارم کمه کم تا هشت سالش بشه خونه مامانم بچه بزرگ کردم اصابم نمیکشه دیگه😂

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖
کمتر خیلی بهتر منم بچه هام ۵ سال فاصله دارن روانی شدم

دقیقا مثل من فاصله سنی زیاد هم اشتباهه خواهرم بچه هاش 10 سال فاصله دارن اولی که تنها بزرگ شد دومی هم تنها چون اولی مدام میره تواتاق تا ساکت باشه درس بخونه همش هم می گه مامان اینوساکت کن من درس بخونم

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
اخه هزينه ها خيلي بالاس لباس پوشك دكترش لوسيون هاي بدنش ويتامينها و...

اره خوب هزینه ها بالاس ولی شوهرم میگه مشکلی پیش نمیاد زودتر بیاریم فاصلشون کم باشه ولی من توان بدنیم صفره خیلی زود عصبی میشم زیاد نمیتونم کار کنم و ....

اره خوب هزینه ها بالاس ولی شوهرم میگه مشکلی پیش نمیاد زودتر بیاریم فاصلشون کم باشه ولی من توان بدنیم ...

اره بارداري شيره وجود رو ميگيره همون تهوع هاش من تا ٤ماه بيهوش ميفتادم يه جا از شدت تهوع استراحت مطلقي بودم همش خونه