2777
2789
منم سزارين اختياري ميشم ايشالله. دكترم مشكلي نداره گفت با رضايت خودت زايمانت ميكنم 

خوش بحالتون.. مشهد که یک چیز ورد زبونشونه میگن هیچ جا قبول نمیکنه.. بیمارستانا سخت میگیرن.. دیگه شانسه که دکتر قبول کنه... همه چی به دکتر بستگی داره 

وای چه بد

اینجا یکی از دوستام سال 95 با گریه و التماس بعد اینکه کلاسها رو شرکت کرد و... دکترش نامه داد اونم بخاطر اینکه سهامدار بیمارستان بود کسی روی حرفش حرف نمیاورد

البته هفته پیش توی سونوگرافی یک خانمی از شهرستانها اومده بود میگفت یک بیمارستان عمل کرده که آزاد حساب میشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما یا دنبال نامه از روانپزشک باش یا شانس بیاری چه بریچ باشه یا اینکه دردت نیاد و نتونی طبیعی بیاری

وای خدا کنم برداشته بشه این قانون لعنتی

خب به شماها چه که طرف میخاد سز کنه یا طبیعی

وای خدا کنم برداشته بشه این قانون لعنتی خب به شماها چه که طرف میخاد سز کنه یا طبیعی

دقیقا همه همینو میگن

شنبه هفته پیش رفتم پیش یکی از دکترایی که شنیده بودم زیر میزی گرفته.. بعد 3 ساعت علافی رفتم داخل میگه حتی دیسک کمر هم داشته باشی باید بزایی

سلام عزیزم .خوبیی؟نی نی ات دخمله ؟دومیه

سلام گلم ممنون توخوبی

عزیزم من هنوز یک ماهم هم کامل نشده هنوز ک معلوم نیست دخترو پسر بودنش

نه عزیزم بچه اولمه۳ماهه ازدواج کردم

باید با دکترت صحبت کنی، بعضیها راضی میشن سز کنن بعضیهاهم با زیرمیزی،باید با دکتر حرف بزنی بگی بیاد خ ...

بهم گفتن به هیچچچچچ وجههههه دیگه سز نمیکنن چه با زیرمیزی و پول چه با حرف خود دکتر

مگر اینکه مشکل داشته باشی سزارینت کنن

ولي فكر ميكنم بيمارستاناي خصوصي انجام بدن دولتيا سخت ميگيرن

نه عزیزم تمام دکترهایی که من رفتم همشون بیمارستانای خصوصی بودن

فقط من نیستم تمام خامای نی نی سایت که مشهدی هستن همین معضل رو دارن

فقط یک بیمارستان آزاده که بیمه قبول نمیکنه

کلا با بیمه سختتره