2777
2789
با خواست خودت سزارینت کردن؟

زایمان اولم سزارین بود ولی تو بیمارستان  خیلی ها سزارین بودن، هرکی میخواست طبیعی بود 

که البته بهتره طبیعی، سزارین خیلی عوارض داره خصوصا بی حسی موضعی

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم سه و نيم نقد پول گذاشتم تو پاكت دادم دكترم اونم راحت و شيك سزارينم كرد تو پروندمم نوشتن جفت پاي ...

با خرج بیمارستانو دکتر و اینا چند پات دراومد گلم؟؟

سزارینم خیلی درد داره منکه برام سخت بود 

عزیزم دولتی بودی اذیتت کردن

مامانم برا منو ابجی هام خصوصی بود اصلا حالیشم نشده بود ولی برا داداشم که تو شکمش مرد رفت دولتی سزارینش کردن بلالش کردن ده بار بیشتر انڗیکتش عوض کردن و اذیتش کردن که مامانم افتاده بود رو گریه

عزیزم دولتی بودی اذیتت کردن مامانم برا منو ابجی هام خصوصی بود اصلا حالیشم نشده بود ولی برا داداشم ک ...

ن خداییش خوب بود من تا دوروز تو ی اتاق تنها بودم ولی خودم درد داشتم 

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢
زایمان اولم سزارین بود ولی تو بیمارستان  خیلی ها سزارین بودن، هرکی میخواست طبیعی بود  که ...

والله مامانم که ۳تا سزارین داشته ۲تاش بی حسی یکیش بیهوشی گرفته میگفت بیهوشیه خیلی بد بود رو اعصاب و مغزم تاثیر گذاشته بود ولی بی حسیه نه مشکلی ایجاد نکرد

ن خداییش خوب بود من تا دوروز تو ی اتاق تنها بودم ولی خودم درد داشتم 

خب زایمان بی درد که نمیشه

طبیعی همون موقع زایمان درد داری ولی دردش وحشتناکه

سزارین بعد از عمل درد داری ولی دردش قابل تحمله

خب زایمان بی درد که نمیشه طبیعی همون موقع زایمان درد داری ولی دردش وحشتناکه سزارین بعد از عمل درد ...

اره ...ولی خب بعضیا زیاد درد ندارن ...ان شالله شما از اونا باشین.

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢