2777
2789
اها خدابیامرزتشون عزیزم غم اخرت باشه سخته واقعا حامله باشی و پدرتو از دست بدی خدا بهت صبر بده عزیزم

ممنون عزیزم.خدا رفتگان شما راهم بیامرزه

.حالا خداکنه سزارین را قبول کرده باشه چون من واقعن روحیه ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که خصوصی میخوام برم ولی همونم بهم گفتن دیگه به هیچ وجه سزارین نمیکنن مگر مواقع اظطراری

نه اینجور نیست مطمینم

دوستم همین هفته سزازین کرد

خودمم با دکترم صبحبت کردم گفت بیا فلان بیمارستان برا سزارین

ممنون عزیزم.خدا رفتگان شما راهم بیامرزه .حالا خداکنه سزارین را قبول کرده باشه چون من واقعن روحیه ند ...

انشالله که قبول میکنه غصه نخور زیادم اذیت خودت نکن رو جوجت اثر میزاره😜😘

دکترا میگن ی تعدادی در ماه اجازه سزارین دارن.ولی بیشتر نه

والله من شیرازم بهم گفتن دیگه به هیچ وجه انجام نمیدن

خدا کنه انجام بدن واسم

شدید ترس از زایمان دارم

لطفا دعا کنید دکتر منم قبول کنه سزارینم کنه واقعا میترسم از طبیعی 

ان شالله هر چی ب صلاحتون بشه ...منم از طبیعی میترسیدم دوقلو شدن مجبور شدن دولتی سزارینم کنن...ولی خواهزم با اینکه از من لاغر ترو ظریفتره تونست طبیعی راحت بیاره

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢
والله من شیرازم بهم گفتن دیگه به هیچ وجه انجام نمیدن خدا کنه انجام بدن واسم شدید ترس از زایمان دار ...

اگه با دکتر حرف بزنی بگی من ترس وحشتناک دارم و اینا احتمالن بفرستن روانشناسی نامه بده.اولش خیلی میگن نمیشه و اینا بعد قبول میکنن .پریروز تو مطب ده تا بودن ده تاشونم سزارین

ان شالله هر چی ب صلاحتون بشه ...منم از طبیعی میترسیدم دوقلو شدن مجبور شدن دولتی سزارینم کنن...ولی خو ...

اره بستگی به بدن هرکسی هم داره ولی من واقعا ترسوام و درد سست

2790
2778
2791
2779
2792