2777
2789

حالاازبرنامه بازاریا....یه برنامه صداگزاری روی اهنگ میگیرین.یه صدای باینورال ارامش بخش هم می گیرین.من خودم یه صدای ارامش بخش باصدای بارون روگرفتم....خب بعدازاون که این دوتاروگرفتین صدای موردنظرروبااون برنامه میذاری وباصدای خودت عبارات تاکیدی بارداری که گذاشتم روباصدای بلندمیخونی وظبط میکنی میذاری رواون صدای بارون یادریایاهرچی که دوست داری هرروزاینویکی دوبارگوش میدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک وازمایش مثبت روهرشب قبل خواب سه چهاردقیقه نگاه میکنی وذوق میکنی ازته دلت که مثبته درواقع بایدتجسم کنی خودت روکه الان بارداری....واین بی بی توواین ازمایش بااین عددبتامال تو...ودرذهن ازلحظه اول که بیبی چک میزنی تابری ازمایش روتجسم میکنی باتمام جزییات وچجوری دوست داری به همسرت وخانوادهاتون اطلاع بدی...همه روبایدتجسم کنی وباقدرت خارق العاده ذهنت بارداریت روبدست بیاری وبایدحس ات عالی ومثبت باشهههههه👏👏👏👏ودراخرشکرگذاری ازخداوند.مثال میزنم وبایدحتمازمان حال باشه خب...خدایاشکرت که من باردارم خدایاشکرت که جنین من درسلامت کامله.خداشکرت که تووجودم حس اش میکنم.خدایاشکرت کهصدای تپش های قلب خوشگلش روشنیدم.خدایاشکرت که من یه پسرنازخوشگل چشم ابی توشکمم دارم و.....

ومرحله اخرخیلی مهمه.....رهاسازی یعنی این خواسته روداری تجسم و.....کردی تلاش کردی حالارهاش کن ومطمن باش خدابه دادتش وخودت رولایق بدون ....پس اطمنان ازاینکه الان داریش...وتوکل به خدا.بعدش هی نگومیشه نمیشه واینها.بلندشوکارهاتوبکن زندگی و....ومطون باش توباقدرت ذهنت بهترینهاروخلق میکنی هرانچه که میخوای رو....پس بسم الله ازاینجابه بعدباشماست.بعدهاکه جلوترمیریم میتونین سنوهایی که میرین میتونین شکمی که بزرگ شده وشمادستتون روش هست وشماباهاش حرف میزنین.اتاق خوابش خریدسیسمونیش.همسرتون که کنارتونه.حتی زایمانتون دنیااودنش.حس لمس دستای قشنگ.بوکردنش خندیدنش.لباس عوض کردنش و....وشرط پاسخ کاینات اول حس خوب داشتن.بعدتجسم بعدشکرگذاری وبعدرهاییه.واینکه خودتون رودوست داشته باشین ولایق بدونین نه اینکه بگین نمیشه وخسته شین مثال بعددوماهواینا...ادامه بدین مامامان میشیم بدون شک.ماقوی هستیم💪🤪🤪

من خونه مامان اینام رفتم شهر خودمون خونه خودم شروع میکنم من مشکلم رهاسازیه این ماه هم قراره دارو دو ...

چراعزیزم رهاسازی یعنی ازته دلت مطمنی مشکلی نیست وبارداری وبه خدامیسپری که این حل شده است ینی ایمان به خدا.بعدبلندمیشی کاروزندگی و...شایداولش سخت باشه ولی تومیتونی😘

سلام عزیزم

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

ببخشید من تو منطقه نظامی ام اینجا نت ضعیفه رفتم بیرون حتما امضا مو عوض میکنم

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

اومدم بگم انرژییییییییییییییی مثبت ها رو من تاثیر داشت 

من تنبلی تخمدان پلی کیستیک داشتم 

امروز رفتم سونو در کمال نا باوری 

تخمدان ها نمای کاملا طبیعیییییییییی داستن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اسی لطفا وقتی میای پیام های منو ریپلای کن بفهمم اوندی😘

اومدم بگم انرژییییییییییییییی مثبت ها رو من تاثیر داشت  من تنبلی تخمدان پلی کیستیک داشتم  ...

سلام خانمی خوبی گلم خداروشکردقیقاعین من.....دیدیییی این عالیهههههه زندگی عالیییییه.....هووووووررررررااااااما.مامانایی عالیی هستیم🤩😚😚😚😚